Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 6 مهر 1404 - 18:06

23
آبان
تَبوله

تَبوله

بلغور را بشوئید و 10 دقیقه در آب گرم بخیسانید. آن‌گاه آن را در صافی بریزید. سپس در كاسه مناسبی بلغور، جعفری، نعنا، پیازچه و گوجه‌فرنگی را مخلوط كنید و روغن زیتون، آبلیمو، نمك و فلفل را بیفزائید و خوب هم بزنید.

تحریریه زندگی آنلاین- گروه آشپزباشی

 

 

مواد لازم برای 6-8 نفر

بلغور مخصوص تبوله     2 پیمانه

جعفری ریز خردكرده     3 پیمانه

نعنای ریز خردكرده      یك‌دوم پیمانه

پیازچه ریز خردكرده     یك‌دوم پیمانه

فیله گوجه‌فرنگی ریز خردكرده یك‌و یك‌‌دوم پیمانه

روغن زیتون                یك‌دوم پیمانه

آبلیموی تازه یا آبغور    سه‌چهارم پیمانه

نمك و فلفل              به میزان لازم

 

روش تهیه تَبوله 

بلغور را بشوئید و 10 دقیقه در آب گرم بخیسانید. آن‌گاه آن را در صافی بریزید. سپس در كاسه مناسبی بلغور، جعفری، نعنا، پیازچه و گوجه‌فرنگی را مخلوط كنید و روغن زیتون، آبلیمو، نمك و فلفل را بیفزائید و خوب هم بزنید. حالا رویش را بپوشانید و 2 ساعت در یخچال قرار دهید. اینك تبوله را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بریزید.

یادآوری: چنانچه بلغور مخصوص در دسترس نبود، بلغور ریز را چند ساعت در آب بخیسانید، بعد آن را بپزید و مصرف نمائید.

 

برچسب ها: روش تهیه تَبوله، مواد لازم تَبوله، آشپزی با تَبوله، مواد تَبوله، آموزش تَبوله، تهیه تَبوله، تَبوله تعداد بازديد: 550 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز