Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 6 مهر 1404 - 18:06

23
آبان
مُتبَّل

مُتبَّل

ابتدا بادمجان‌ها را كبابی كنید و پوست‌شان را بگیرید و پوره كنید.آن‌گاه ماست چكیده، ارده، آبلیمو، سیر، نمك، فلفل و مغز گردو را به آن بیفزائید و مخلوط نمائید. اینك مُتبل را برای پذیرایی در ظرف زیبائی بریزید و به دلخواه بیارائید.

رستوران لبنانی الحیات

 

 

مواد لازم برای 4-6 نفر

بادمجان              1 كیلوگرم

ماست چكیده      400 گرم

ارده                   100 گرم

آبلیموی تازه       2 قاشق سوپخوری

سیر له كرده      2 حبه

نمك و فلفل      به میزان لازم

مغز گردوی آسیاب كرده 100 گرم

 

روش تهیه مُتبَّل

ابتدا بادمجان‌ها را كبابی كنید و پوست‌شان را بگیرید و پوره كنید.

آن‌گاه ماست چكیده، ارده، آبلیمو، سیر، نمك، فلفل و مغز گردو را به آن بیفزائید و مخلوط نمائید. اینك مُتبل را برای پذیرایی در ظرف زیبائی بریزید و به دلخواه بیارائید.

 

 

برچسب ها: روش تهیه مُتبَّل، مواد لازم مُتبَّل، آشپزی با مُتبَّل، آموزش مُتبَّل، تهیه مُتبَّل، مُتبَّل تعداد بازديد: 504 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز