Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 6 مهر 1404 - 18:08

23
آبان
حُمُّص

حُمُّص

ابتدا نخود را از شب قبل بخیسانید و دوبار چرخ كنید. حالا پوره نخود، ارده، سیر، روغن زیتون، نمك، آبلیمو و فلفل را در كاسه مناسبی بریزید و مخلوط كنید.

رستوران لبنانی الحیات

 

 

مواد لازم برای 2-4 نفر

نخود                  یك پیمانه

ارده                  یك‌دوم پیمانه

سیر له كرده      2 حبه

روغن زیتون        یك چهارم پیمانه

نمك                به میزان لازم

آب لیموترش تازه 2 قاشق سوپخوری

فلفل سفید      یك‌دوم قاشق چایخوری

 

روش تهیه حُمُّص

ابتدا نخود را از شب قبل بخیسانید و دوبار چرخ كنید. حالا پوره نخود، ارده، سیر، روغن زیتون، نمك، آبلیمو و فلفل را در كاسه مناسبی بریزید و مخلوط كنید.

سپس آن را به مدت یك ساعت در یخچال قرار دهید تا به اصطلاح جا بیفتد. اینك حُمّـص را برای پذیرایی در ظرف مناسبی بریزید و با روغن زیتون، لیموترش و فلفل قرمز بیارائید.

 

برچسب ها: روش تهیه حُمُّص، مواد لازم حُمُّص، آموزش حُمُّص، آشپزی با حُمُّص، تهیه حُمُّص، حُمُّص تعداد بازديد: 499 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز