تحریریه زندگی آنلاین- گروه آشپزباشی
مواد لازم برای 2 نفر
سینه یا ران مرغ 500 گرم
بهارات 1 قاشق چایخوری
زردچوبه یكدوم قاشق چایخوری
زعفران حلكرده 2 قاشق سوپخوری
نمك به میزان لازم
ادویه تندوری یكدوم قاشق چایخوری
ماست 2 قاشق سوپخوری
روش تهیه شیش طاووق
مرغ را به تكههای مناسب خرد كنید. آنگاه بهارات، زردچوبه، زعفران، نمك، ادویهتندوری و ماست را در كاسه مناسبی بریزید و مخلوط كنید. حالا مرغ خرد كرده را به آن بیفزایید، رویش را بپوشانید و شش ساعت در یخچال نگه دارید.
سپس مرغ را به سیخ بكشید و روی آتش كباب كنید. اكنون شیش طاووق را برای پذیرایی، در دیس مناسبی بكشید.
یادآوری 1: در زبان عربی به ادویه، - بهارات - میگویند كه تركیبات آن شامل: فلفل سیاه، زیره، تخم گشنیز، میخك، جوز هندی و هل میباشد.
یادآوری 2: ادویه تندوری مخلوطی است شامل: زنجفیل، زیره، پاپریكا، زردچوبه، نمك، فلفل قرمز، دارچین، پودر سیر، و كمی رنگ خوراكی قرمز.