Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 14 اردیبهشت 1403 - 18:54

23
آبان
شیش طاووق

شیش طاووق

مرغ را به تكه‌های مناسب خرد كنید. آن‌گاه بهارات، زردچوبه، زعفران، نمك، ادویه‌تندوری و ماست را در كاسه مناسبی بریزید و مخلوط كنید. حالا مرغ خرد كرده را به آن بیفزایید، رویش را بپوشانید و شش ساعت در یخچال نگه دارید.

تحریریه زندگی آنلاین- گروه آشپزباشی

 

 

مواد لازم برای 2 نفر

سینه یا ران مرغ              500 گرم

بهارات                           1 قاشق چایخوری

زردچوبه                         یك‌دوم قاشق چایخوری

زعفران حل‌كرده              2 قاشق سوپخوری

نمك                            به میزان لازم

ادویه تندوری                یك‌دوم قاشق چایخوری

ماست                        2 قاشق سوپخوری

 

روش تهیه شیش طاووق 

مرغ را به تكه‌های مناسب خرد كنید. آن‌گاه بهارات، زردچوبه، زعفران، نمك، ادویه‌تندوری و ماست را در كاسه مناسبی بریزید و مخلوط كنید. حالا مرغ خرد كرده را به آن بیفزایید، رویش را بپوشانید و شش ساعت در یخچال نگه دارید.

سپس مرغ را به سیخ بكشید و روی آتش كباب كنید. اكنون شیش طاووق را برای پذیرایی، در دیس مناسبی بكشید.

یادآوری 1: در زبان عربی به ادویه، - بهارات - می‌گویند كه تركیبات آن شامل: فلفل سیاه، زیره، تخم‌ گشنیز، میخك، جوز هندی و هل می‌باشد.

یادآوری 2: ادویه تندوری مخلوطی است شامل: زنجفیل، زیره، پاپریكا، زردچوبه، نمك، فلفل قرمز، دارچین، پودر سیر، و كمی رنگ خوراكی قرمز.

 

برچسب ها: روش تهیه شیش طاووق، آموزش شیش طاووق، شیش طاووق، آشپزی با شیش طاووق، شیش، طاووق، مواد لازم شیش طاووق تعداد بازديد: 1643 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز