كباب چوبی
مـواد لازم برای 4 نفــر
گوشت چرخكرده.....................................300 گرم
خرده نان تازه ..........................................50 گرم
سیر رنده كرده..........................................1 حبه
پیاز ریز خردكرده........................................1 عدد كوچك
پودر زیره ................................................1 قاشق چایخوری
جعفری ریز خردكرده.................................1 قاشق سوپخوری
نعنای ریزخردكرده ...................................1 قاشق سوپخوری
ارگانو...................................................یكدوم قاشق چایخوری
پوست لیموی رنده كرده.......................از 1 عدد لیمو
تخممرغ ..............................................1 عدد درشت
نمك و فلفل سیاه..................................به میزان لازم
مواد لازم سس:
خیار..................................................1 عدد
ماست خامه ای ................................1 پیمانه
سیر ریزخردكرده................................2 حبه
نعنای ریزخردكرده .............................1 دسته
روغن زیتون......................................2 قاشق سوپخوری
سركه سفید ..................................1 قاشق سوپخوری
نمك و فلفل سیاه ...........................به میزان لازم
روش تهیه
در ظرفی؛ گوشت، خرده نان، سیر، پیاز، زیره، جعفری، نعنا، ارگانو، پوست لیمو و تخممرغ را با هم مخلوط كنید و نمك و فلفل را نیز بیفزائید. آنگاه هر بار قدری از این مخلوط بردارید و به شكل سوسیس درآورید و به سیخ چوبی بكشید. سپس سیخهای كباب را در سینی بچینید و به مدت 1 شب در یخچال نگهدارید. حالا تابه مناسبی را چرب كنید، روی اجاق بگذارید و كبابها را در آن سرخ كنید تا طلایی رنگ شوند. اكنون كباب داغ را با سس فراهم كرده میل كنید.
روش تهیه سس: پوست خیار را بگیرید و از طول نصف كنید. آنگاه به كمك قاشق هستههای آن را در آورید و خیار را ریز خرد كنید. سپس رویشان نمك بپاشید و به مدت 10دقیقه در صافی نگه دارید تا آب اضافی آن خارج شود. حالا ماست، سیر، خیار و نعنا را با هم مخلوط كنید، روغن زیتون، سركه، نمك و فلفل را به آن بیفزائید.