مرضیه مرشدی
مواد لازم برای 4 -6 نفر
روغن 1 قاشق سوپخوری
آب مرغ 500 میلیلیتر (2 پیمانه)
برنج نیم دانه 1 پیمانه
تخممرغ 3 عدد
نمك و فلفل به میزان لازم
قارچ خردكرده 250 گرم
كدو حلوایی مكعبی خردكرده 250 گرم
پیاز خردكرده 1 عدد
پنیر چدار یا گودای رندهكرده 1 پیمانه
شیر 80 میلیلیتر (یكسوم پیمانه)
روش تهیه
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و قالب 18 × 28 سانتیمتری را چرب نمائید. آنگاه 1/5 پیمانه از آب مرغ را همراه با برنج در قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید تا برنج بپزد و بعد آن را دم كنید تا كاملاً نرم شود. حالا صبر كنید تا برنج خنك شود. اینك 2 عدد از تخممرغها را همراه با نمك و فلفل به آن بیفزائید و در قالب بریزید و خوب فشرده كنید.
اكنون باقیمانده آب مرغ، قارچ، كدو حلوائی و پیاز را به مدت 8 دقیقه بپزید و بگذارید آب آن كشیده شود. اینك مخلوط فراهم كرده را روی برنج بریزید و پنیر را رویش بپاشید.
سپس تخممرغ باقیمانده را با شیر مخلوط كنید و روی پای بریزید. حالا پای را به مدت 25 تا 30 دقیقه، در فر بپزید.