Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 9 اردیبهشت 1403 - 23:42

7
آذر
پای برنج و قارچ

پای برنج و قارچ

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و قالب 18 × 28 سانتیمتری را چرب نمائید.

مرضیه مرشدی

 

 

مواد لازم برای 4 -6 نفر

روغن                                    1 قاشق سوپخوری

آب مرغ                                 500 میلی‌لیتر (2 پیمانه)

برنج نیم دانه                         1 پیمانه

تخم‌مرغ                                3 عدد

نمك و فلفل                           به میزان لازم

قارچ خردكرده                         250 گرم

كدو حلوایی مكعبی خردكرده     250 گرم

پیاز خردكرده                          1 عدد

پنیر چدار یا گودای رنده‌كرده     1 پیمانه

شیر                                  80 میلی‌لیتر (یك‌سوم پیمانه)

 

روش تهیه

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و قالب 18 × 28 سانتیمتری را چرب نمائید. آن‌گاه 1/5 پیمانه از آب مرغ را همراه با برنج در قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید تا برنج بپزد و بعد آن را دم كنید تا كاملاً نرم شود. حالا صبر كنید تا برنج خنك شود. اینك 2 عدد از تخم‌مرغ‌ها را همراه با نمك و فلفل به آن بیفزائید و در قالب بریزید و خوب فشرده كنید.

اكنون باقیمانده آب مرغ، قارچ، كدو حلوائی و پیاز را به مدت 8 دقیقه بپزید و بگذارید آب آن كشیده شود. اینك مخلوط فراهم كرده را روی برنج بریزید و پنیر را رویش بپاشید.

سپس تخم‌مرغ باقیمانده را با شیر مخلوط كنید و روی پای بریزید. حالا پای را به مدت 25 تا 30 دقیقه، در فر بپزید.

 

برچسب ها: پای، پای قارچ، آموزش پای برنج و قارچ، روش تهیه پای برنج و قارچ، پای برنج و قارچ، مواد لازم پای برنج و قارچ، پای برنج تعداد بازديد: 775 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز