اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای 6-8 نفر
گوشت دنده یا قلوهگاه 500 گرم
فیله یا راسته گوساله 500 گرم
پیاز رندهكرده 300 گرم
نمك، فلفل به میزان لازم
زعفران حلكرده 1 قاشق سوپخوری
فلفل سبز به تعداد لازم
گوجهفرنگی حلقهای خردكرده 5 عدد
روش تهیه كباب فلفلی
ابتدا گوشت دنده و فیله را چرخ كنید و با پیاز، نمك، فلفل و زعفران مخلوط كنید. آنگاه دوباره این مخلوط را چرخ كنید و خوب ورز دهید تا چسبندگی پیدا كند.
سپس هر بار قدری از گوشت را به دور فلفل بگیرید و با دست مرطوب به آن فرم دهید و در تابه چربكرده مناسبی بچینید. اكنون تابه را روی اجاق بگذارید و كباب را در آن برشته كنید. حالا قدری زعفران به آن بیفزائید تا كباب خوشرنگ و خوشمزه شود.
یادآوری: میتوانید حلقههای گوجهفرنگی را در تابه دیگری بچینید، نمك و فلفل بپاشید و كباب فلفلیها را رویش بچینید و 15 دقیقه دیگر، آن را بپزید.