Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 27 اردیبهشت 1403 - 06:21

3
آذر
كباب فلفلی

كباب فلفلی

ابتدا گوشت دنده و فیله را چرخ كنید و با پیاز، نمك، فلفل و زعفران مخلوط كنید. آن‌گاه دوباره این مخلوط را چرخ كنید و خوب ورز دهید تا چسبندگی پیدا كند.

اعظم گلزارمنش

 

 

مواد لازم برای 6-8 نفر

گوشت دنده یا قلوه‌گاه      500 گرم

فیله یا راسته گوساله      500 گرم

پیاز رنده‌كرده                  300 گرم

نمك، فلفل                    به میزان لازم

زعفران حل‌كرده             1 قاشق سوپخوری

فلفل سبز                    به تعداد لازم

گوجه‌فرنگی حلقه‌ای خردكرده 5 عدد

 

روش تهیه كباب فلفلی

ابتدا گوشت دنده و فیله را چرخ كنید و با پیاز، نمك، فلفل و زعفران مخلوط كنید. آن‌گاه دوباره این مخلوط را چرخ كنید و خوب ورز دهید تا چسبندگی پیدا كند.

سپس هر بار قدری از گوشت را به دور فلفل بگیرید و با دست مرطوب به آن فرم دهید و در تابه‌ چربكرده مناسبی بچینید. اكنون تابه را روی اجاق بگذارید و كباب را در آن برشته كنید. حالا قدری زعفران به آن بیفزائید تا كباب خوشرنگ و خوشمزه شود.

یادآوری: می‌توانید حلقه‌های گوجه‌فرنگی را در تابه دیگری بچینید، نمك و فلفل بپاشید و كباب فلفلی‌ها را رویش بچینید و 15 دقیقه دیگر، آن را بپزید.

 

برچسب ها: آموزش کباب فلفلی، مواد لازم کباب فلفلی، روش تهیه کباب فلفلی، کباب فلفلی، آشپزی با کباب فلفلی، کباب با فلفل تعداد بازديد: 769 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز