Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 5 آذر 1403 - 06:18

3
آذر
كباب كوبیده هندی

كباب كوبیده هندی

در كاسه مناسبی گوشت، زرده تخم‌مرغ، نمك، فلفل، ادویه گرام ماسالا، زیره، زنجفیل، گشنیز، فلفل سبز، آبلیمو، سیر، پنیر و پیاز را بریزید و خوب ورز دهید تا چسبندگی پیدا كند.

اعظم گلزارمنش

 

 

مواد لازم 2-4 نفر

سینه مرغ چرخكرده            500 گرم

زرده تخم‌مرغ                      1 عدد

نمك، فلفل                        به میزان لازم

ادویه گرام ماسالا              1 قاشق چایخوری

پودر زیره                         1 قاشق چایخوری

زنجفیل رنده كرده            1 قاشق چایخوری

گشنیز خردكرده              2 قاشق سوپخوری

فلفل سبز تند خردكرده    1قاشق سوپخوری

آبلیموی تازه                  2 قاشق سوپخوری

سیر له كرده                 2 حبه

پنیر موزارلا                  50 گرم

پیاز رنده‌كرده و آب گرفته 1 عدد

كره                          30 گرم

 

روش تهیه كباب كوبیده هندی

در كاسه مناسبی گوشت، زرده تخم‌مرغ، نمك، فلفل، ادویه گرام ماسالا، زیره، زنجفیل، گشنیز، فلفل سبز، آبلیمو، سیر، پنیر و پیاز را بریزید و خوب ورز دهید تا چسبندگی پیدا كند.

آن‌گاه رویش را بپوشانید و به مدت 30دقیقه در یخچال نگه‌دارید. سپس گوشت را به سیخ چوبی خیسانده در آب بكشید و درون تابه‌ای كه كمی چرب كرده‌اید تفت دهید.

یادآوری: هنگام كباب كردن گوشت، كره را آب كنید و روی آن بمالید.

 

برچسب ها: کباب کوبیده هندی، روش تهیه کباب کوبیده هندی، کباب هندی، مواد لازم کباب هندی، آموزش کباب کوبیده هندی، تهیه کباب کوبیده هندی تعداد بازديد: 541 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز