اعظم گلزارمنش
مواد لازم 2-4 نفر
سینه مرغ چرخكرده 500 گرم
زرده تخممرغ 1 عدد
نمك، فلفل به میزان لازم
ادویه گرام ماسالا 1 قاشق چایخوری
پودر زیره 1 قاشق چایخوری
زنجفیل رنده كرده 1 قاشق چایخوری
گشنیز خردكرده 2 قاشق سوپخوری
فلفل سبز تند خردكرده 1قاشق سوپخوری
آبلیموی تازه 2 قاشق سوپخوری
سیر له كرده 2 حبه
پنیر موزارلا 50 گرم
پیاز رندهكرده و آب گرفته 1 عدد
كره 30 گرم
روش تهیه كباب كوبیده هندی
در كاسه مناسبی گوشت، زرده تخممرغ، نمك، فلفل، ادویه گرام ماسالا، زیره، زنجفیل، گشنیز، فلفل سبز، آبلیمو، سیر، پنیر و پیاز را بریزید و خوب ورز دهید تا چسبندگی پیدا كند.
آنگاه رویش را بپوشانید و به مدت 30دقیقه در یخچال نگهدارید. سپس گوشت را به سیخ چوبی خیسانده در آب بكشید و درون تابهای كه كمی چرب كردهاید تفت دهید.
یادآوری: هنگام كباب كردن گوشت، كره را آب كنید و روی آن بمالید.