Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 6 مهر 1404 - 15:15

3
آذر
كباب بختیاری

كباب بختیاری

گوشت و مرغ را به تكه‌های مناسب و یك‌اندازه خرد كنید و در كاسه‌های جداگانه بریزید، با پیاز، نمك، فلفل و زعفران مزه‌دار كنید و به مدت 4 ساعت در یخچال نگه‌دارید.

محمدحیدری فرد

 

 

مواد لازم برای 4 نفر

راسته گوسفندی یا فیله‌ گوساله     500 گرم

سینه‌ مرغ                                  500 گرم

پیاز خلالی خردكرده                    2 عدد

نمك و فلفل                              به میزان لازم

زعفران حل‌كرده غلیظ                2 قاشق سوپخوری

گوجه‌فرنگی                            به میزان لازم

 

روش تهیه كباب بختیاری

گوشت و مرغ را به تكه‌های مناسب و یك‌اندازه خرد كنید و در كاسه‌های جداگانه بریزید، با پیاز، نمك، فلفل و زعفران مزه‌دار كنید و به مدت 4 ساعت در یخچال نگه‌دارید.

آن‌گاه گوشت و مرغ را به طور یك در میان به سیخ بكشید و روی آتش كباب كنید. پس از كباب كردن روی آن‌ها كمی كره بمالید. اكنون كباب را برای پذیرائی در دیس مناسبی قرار دهید و همراه با چلو زعفرانی و گوجه‌فرنگی كبابی میل كنید.

یادآوری: برای به سیخ كشیدن گوشت‌ها بهترین روش این است كه دو تكه گوشت قرمز و دو تكه گوشت مرغ را به سیخ بكشید به‌طوری‌كه اولین و آخرین سری گوشت قرمز باشد.

 

برچسب ها: روش تهیه کباب بختیاری، مواد لازم کباب بختیاری، آموزش کباب بختیاری، کباب بختیاری، تهیه کباب بختیاری تعداد بازديد: 693 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز