Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 6 مهر 1404 - 12:40

14
آذر
كدوی پركرده با سبزی

كدوی پركرده با سبزی

قسمت سر كدو‌ها را جدا كنید ولی پوست آن‌ها را نگیرید. آن‌گاه قابلمه بزرگی را از آب پر كنید. كمی نمك در آن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد.

اعظم گلزارمنش

 

 

مواد لازم برای 6 نفر

كدو سبز                      6 عدد (درشت)

پیاز ریز خردكرده            1 عدد

سیر خردكرده               1 حبه

روغن زیتون                  4 قاشق سوپخوری

فلفل سبز خردكرده      1 عدد

فیله گوجه‌فرنگی خردكرده 3 عدد

كیپر خردكرده             1 قاشق سوپخوری

جعفری خردكرده        1 قاشق چایخوری

ریحان خردكرده          1 قاشق چایخوری

نمك و فلفل              به میزان لازم

جعفری برای تزئین     به میزان لازم

 

روش تهیه

قسمت سر كدو‌ها را جدا كنید ولی پوست آن‌ها را نگیرید. آن‌گاه قابلمه بزرگی را از آب پر كنید. كمی نمك در آن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. سپس كدوها را به مدت 2-3 دقیقه یا تا زمانی كه قدری نرم شوند، در آب بپزید. حالا كدوها را از طول نصف كنید و داخلشان را با قاشق خالی نمائید و محتویات آن‌ را ریز خرد كنید.

اكنون گوشته كدو را با پیاز، سیر، روغن زیتون، فلفل سبز، گوجه‌فرنگی، كیپر، سبزی، نمك و فلفل مخلوط كنید و داخل كدوها را با این مواد پر كنید. رویشان را با جعفری بیارائید و میل كنید.

 

برچسب ها: روش تهیه کدوی پر کرده، مواد لازم کدوی پر کرده، کدوی پر کرده، آموزش کدوی پر کرده، كدوی پركرده با سبزی تعداد بازديد: 691 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز