Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 03:02

26
اسفند
مخلوط ميگو و كورن فلكس

مخلوط ميگو و كورن فلكس

ميگو را در روغن زيتون تفت دهيد و روی كاغذ هوله‌ای آشپرخانه بگذاريد تا روغن اضافی‌اش گرفته شود.

افسانه ظروفی

 

مواد لازم

ميگوی خشك                              60 گرم

روغن زيتون                                 2 قاشق سوپخوری 

كورن فلكس                                45 گرم

پنير پارمسان رنده‌كرده                    45 گرم

جعفری خشك                             2 قاشق چايخوری 

بادام پوست كنده و برشته كرده        85 گرم

ادويه مخلوط                               يك‌دوم قاشق چايخوری   

روش تهيه
ميگو را در روغن زيتون تفت دهيد و روی كاغذ هوله‌ای آشپرخانه بگذاريد تا روغن اضافی‌اش گرفته شود. آن‌گاه ميگو را در كاسه بزرگی بريزيد و كورن فلكس، پنير، جعفری، بادام و ادويه را به آن بيفزائيد و مخلوط كنيد. حالا آجيل فراهم كرده را برای پذيرائی ظرف زيبا و مناسبی بريزيد.

يادآوری: ادويه مخلوط شامل دارچين، ميخك، زيره، انيس و فلفل است كه می‌توانيد هر يك از آنها را به سيلقه خود حذف كنيد. ميگوی خشك را میتوانيد از خشكبار فروشی‌ها تهيه كنيد.

 

برچسب ها: غذای دریایی، مخلوط ميگو و كورن فلكس، كورن فلكس، مواد لازم براي مخلوط میگو و كورن فلكس، میگو پفکی، آشپزی ملل، میگو سوخاری تعداد بازديد: 817 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز