Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 19 اردیبهشت 1403 - 02:25

23
آذر
شور مخلوط

شور مخلوط

ابتدا گل‌كلم، هویج، كرفس، به، لوبیا سبز، خیار و سیب ترشی را پس از تمیز كردن بشوئید و روی پارچه‌ تمیزی پهن كنید تا رطوبتشان گرفته شود.

پوراندخت نمیرانیان

 

 

مواد لازم

گل كلم                500 گرم

هویج                  500 گرم

كرفس با برگ      500 گرم

به                     500 گرم

لوبیا سبز           500 گرم

خیار قلمی كوچك 1 كیلوگرم

سیب ترشی     1 كیلوگرم

نخود آبگوشتی  20 دانه

سیر                150 گرم

مو سیر           100 گرم

فلفل تند     100 گرم

سبزی*     300 گرم

سركه‌ی سفید  2 پیمانه

آب           4/5 لیتر

نمك         300 گرم

*ترخون، جعفری، نعنا و شوید

 

روش تهیه

ابتدا گل‌كلم، هویج، كرفس، به، لوبیا سبز، خیار و سیب ترشی را پس از تمیز كردن بشوئید و روی پارچه‌ تمیزی پهن كنید تا رطوبتشان گرفته شود. سپس در ظرف مناسبی بریزید و لابه‌لای آن‌ها نخود، سیر، موسیر، فلفل و سبزی را قرار دهید. حالا سركه، آب و نمك را با هم مخلوط كنید و بجوشانید و بگذارید كاملاً سرد شود.

اكنون آن را روی مواد فراهم كرده بریزید و در ظرف را ببندید. پس از 20 روز شور آماده‌ی مصرف می‌باشد.

یادآوری: در تهیه‌ شور از سبزی فریز كرده استفاده نكنید!

 

برچسب ها: شور مخلوط، آموزش شور مخلوط، روش تهیه شور مخلوط، مواد لازم شور مخلوط، شور، آشپزی با شور مخلوط تعداد بازديد: 669 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز