پوراندخت نمیرانیان
مواد لازم
گل كلم 500 گرم
هویج 500 گرم
كرفس با برگ 500 گرم
به 500 گرم
لوبیا سبز 500 گرم
خیار قلمی كوچك 1 كیلوگرم
سیب ترشی 1 كیلوگرم
نخود آبگوشتی 20 دانه
سیر 150 گرم
مو سیر 100 گرم
فلفل تند 100 گرم
سبزی* 300 گرم
سركهی سفید 2 پیمانه
آب 4/5 لیتر
نمك 300 گرم
*ترخون، جعفری، نعنا و شوید
روش تهیه
ابتدا گلكلم، هویج، كرفس، به، لوبیا سبز، خیار و سیب ترشی را پس از تمیز كردن بشوئید و روی پارچه تمیزی پهن كنید تا رطوبتشان گرفته شود. سپس در ظرف مناسبی بریزید و لابهلای آنها نخود، سیر، موسیر، فلفل و سبزی را قرار دهید. حالا سركه، آب و نمك را با هم مخلوط كنید و بجوشانید و بگذارید كاملاً سرد شود.
اكنون آن را روی مواد فراهم كرده بریزید و در ظرف را ببندید. پس از 20 روز شور آمادهی مصرف میباشد.
یادآوری: در تهیه شور از سبزی فریز كرده استفاده نكنید!