Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 13 اردیبهشت 1403 - 09:48

5
اسفند
سس باربيكيو

سس باربيكيو

با استفاده از لبه تخت كارد آشپزخانه روی حبه‌های سیر ضربه بزنید تا پوست آنها جدا گردد. سپس سیرها را ریز خرد كنید.

تحریریه آشپزباشی

 

مواد لازم

سير                     2 حبه

نمك                    يك‌دوم قاشق چايخوری

پوره گوجه‌فرنگی    200 گرم

عسل                  2 قاشق سوپخوری 

سس سويا           1 قاشق سوپخوری 

سس خردل          1 قاشق سوپخوری 

پودر فلفل قرمز      1 قاشق چايخوری 

سركه سفيد        چند قطره (برای سس رقيق‌تر ميزان بيشتری لازمست) 

روش تهيه

با استفاده از لبه تخت كارد آشپزخانه روی حبه‌های سیر ضربه بزنید تا پوست آنها جدا گردد. سپس سیرها را ریز خرد كنید. برای له كردن سیر، نصف قاشق چایخوری نمك را به سیر خردشده اضافه كنید و با استفاده از لبه تخت كارد آشپزخانه آن را نرم كنید. سپس مواد دیگر را بیفزائید، روی حرارت قرار دهید تا سس غلیظ شود. 

یادآوری: از این سس برای مزه‌دار كردن تكه‌های گوشت، دنده،... استفاده می‌كنند. همچنین به صورت سرد همراه با انواع سوسیس بسیار مطلوب است.

 

برچسب ها: سس باربيكيو، طرز تهیه سس باربیکیو، دستور تهیه سس باربیکیو، دستور تهیه سس، سس باربیکیو مخصوص کباب، طرز تهیه سس تعداد بازديد: 678 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز