اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای 4-6 نفر
برنج 4 پیمانه
شیر 1/5 لیتر
نمك به میزان لازم
زعفران حلكرده 3 قاشق سوپخوری
كره 100 - 150 گرم
گلاب یكسوم پیمانه
فیلهی مرغ 10 عدد
كشمش پلوئی 1 پیمانه
پیاز داغ 1 پیمانه
خلال پسته 50 گرم
روش تهیه
برنج را بدون نمك، بخیسانید. آنگاه شیر را در قابلمهی مناسبی، بریزید و روی اجاق بگذارید تا بجوشد. سپس 1 قاشق سوپخوری نمك و زعفران را به آن بیفزائید و به آرامی هم بزنید تا مغز برنج، نرم شود. حالا آن را در آبكش بریزید. (شیر در هنگام پخت تقریباً جذب برنج شده است) اكنون كف قابلمه مناسبی، 30 گرم كره بریزید و روی اجاق آب كنید.
شیر پلو را در آن بریزید و گلاب را روی برنج بدهید. باقیماندهی كره را در تابهی مناسبی روی اجاق، آب كنید. فیلههای مرغ را در آن سرخ كنید و بعد از تابه درآورید. كشمش را نیز در همان تابه تفت دهید. اكنون شیر پلو را برای پذیرائی در دیس زیبائی بكشید و رویش را با فیلههای مرغ، كشمش، پیاز داغ و خلال پسته بیارائید.
یادآوری: برای مزهدار كردن فیلهی مرغ آن را در نمك و زعفران بخوابانید.