Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 13:28

8
اسفند
آبگوشت به و كلم قمری

آبگوشت به و كلم قمری

ابتدا نخود را بخیسانید و گوشت را همراه با نخود، پیاز، فلفل و زردچوبه، بپزید. سپس كلم قمری، به و نمك را بیفزائید و صبر كنید تا مواد كاملاً بپزند. اینك مواد پخته‌ی آبگوشت را، بكوبید و برای پذیرائی در دیس مناسبی، بكشید.

پوراندخت نميرانيان

 

مواد لازم برای 4-6 نفر

نخود آبگوشتی                                       200 گرم

گوشت سردست و دنده گوسفند               300 گرم

پیاز خردكرده                                           1 عدد

نمك، فلفل و زردچوبه                               به میزان لازم

كلم قمری خردكرده                                 2 عدد

به خردكرده                                            2 عدد متوسط

روش تهیه

ابتدا نخود را بخیسانید و گوشت را همراه با نخود، پیاز، فلفل و زردچوبه، بپزید. سپس كلم قمری، به و نمك را بیفزائید و صبر كنید تا مواد كاملاً بپزند. اینك مواد پخته‌ی آبگوشت را، بكوبید و برای پذیرائی در دیس مناسبی، بكشید.

یادآوری: گوشت این آبگوشت، می‌باید چرب باشد.

 

برچسب ها: طرز تهیه آبگوشت کلم قمری، طرز تهیه آبگوشت، آبگوشت به و كلم قمری، دستور تهیه آبگوشت به، طرز تهیه آبگوشت به، دستور تهیه آبگوشت به و کلم قمری، موارد مورد نیاز آبگوشت به تعداد بازديد: 1658 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز