Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 13 اردیبهشت 1403 - 07:42

10
اسفند
آبگوشت كشك بادمجان

آبگوشت كشك بادمجان

حبوبات را از شب قبل بخیسانید و بعد آب آن را دور بریزید. آن‌گاه گوشت و پیاز را همراه با حبوبات در قابلمه بریزید و به مقدار لازم آب بیفزائید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد. سپس حرارت را ملایم كنید تا آبگوشت بپزد.

سرور چاووشی

 

مواد لازم برای 6 نفر

نخود و لوبیا                                     1 پیمانه

لوبیا چیتی                                     یك‌دوم پیمانه

عدس                                            یك‌دوم پیمانه

گوشت گردن گوسفند                       1 كیلوگرم

پیاز                                                1 عدد درشت

بادمجان ورقه كرده و سرخكرده           4 عدد درشت

نمك، فلفل و زردچوبه                       به میزان لازم

كشك                                             1 پیمانه

سیر سرخكرده                                4 حبه

نعنا داغ                                          1 قاشق سوپخوری

روش تهیه

حبوبات را از شب قبل بخیسانید و بعد آب آن را دور بریزید. آن‌گاه گوشت و پیاز را همراه با حبوبات در قابلمه بریزید و به مقدار لازم آب بیفزائید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد. سپس حرارت را ملایم كنید تا آبگوشت بپزد. حال بادمجان‌ها، نمك، فلفل و زردچوبه را به آن بیفزائید.

كشك را، در اواخر پخت، به آبگوشت اضافه كنید و با سیر و نعنا داغ آن را بیارائید.

یادآوری: آبگوشت می‌باید خوب جا بیفتد و بعد بادمجان‌ها را به آن بیفزائید تا خیلی له نشود.

 

برچسب ها: آبگوشت، طرز تهیه آبگوشت، آبگوشت بادمجان، آبگوشت كشك بادمجان، آبگوشت كشك، آبگوشت بادمجان و کشک، طرز تهیه آبگوشت کشک، دستور پخت آبگوشت کشک بادمجان تعداد بازديد: 821 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز