Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 10 اردیبهشت 1403 - 08:49

3
اسفند
آش كاچی

آش كاچی

ابتدا بلغور را بخيسانيد و بعد با 5 پيمانه آب در قابلمه‌ی مناسبی بريزيد و روی اجاق قرار دهيد تا بپزد. آن‌گاه كره و نمك را بيفزائيد و پس از چند جوش، سير، ماست يا كشك و نيمی از نعنا داغ را با آش، مخلوط كنيد.

ايران كوهستانی

 

مواد لازم براي 6-8 نفر
 

بلغور گندم            2 پيمانه

آب                       5 پيمانه

كره                      100 گرم

نمك                    به ميزان لازم

سير له‌كرده          1 بوته

ماست يا كشك     2 تا 3 پيمانه

نعنا داغ                5 قاشق سوپخوری
 

روش تهيه

ابتدا بلغور را بخيسانيد و بعد با 5 پيمانه آب در قابلمه‌ی مناسبی بريزيد و روی اجاق قرار دهيد تا بپزد. آن‌گاه كره و نمك را بيفزائيد و پس از چند جوش، سير، ماست يا كشك و نيمی از نعنا داغ را با آش، مخلوط كنيد.

حالا آش را برای پذيرائی، در كاسه‌ی مناسبی بكشيد و با نعنا داغ باقيمانده بيارائيد.

يادآوری: می توانيد به جای نعنا از پونه نيز استفاده كنيد.

 

برچسب ها: غذاهای محلی، غذای محلی، آش کاچی همدانی، طرز تهیه آش کاچی، روش تهیه آش کاچی، روش پخت آش کاچی، آش کاچی تعداد بازديد: 1492 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز