اعظم گلزارمنش
مواد لازم براي 6-8 نفر
گوشت سردست و قلوه گاه گوسفند 750 گرم
كلم قمری پوست گرفته و خردكرده 600 گرم
ترهی خردكرده 600 گرم
شويد خردكرده 350 گرم
مخلوط ترخون و مرزهی خردكرده 50 گرم
ماش 5/1 پيمانه
برنج يكدوم پيمانه
نمك، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم
روش تهيه
در قابلمهی مناسبی گوشت و كلم قمری را روی اجاق، بپزيد. آنگاه سبزیها، ماش، برنج، نمك، فلفل و زردچوبه را به آن بيفزائيد و بگذاريد آبگوشت، بپزد و جا بيفتد.
اينك آبگوشت را بكوبيد و براي پذيرائي در ديس مناسبی بكشيد.
يادآوری: آبگوشت كلم قمری بر خلاف ساير آبگوشتها، آب اضافی ندارد و آن را به صورت گوشت كوبيده، كه می بايد تند نيز باشد، ميل می كنند.