Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 13:38

3
اسفند
آبگوشت كلم قمری

آبگوشت كلم قمری

در قابلمه‌ی مناسبی گوشت و كلم قمری را روی اجاق، بپزيد. آن‌گاه سبزیها، ماش، برنج، نمك، فلفل و زردچوبه را به آن بيفزائيد و بگذاريد آبگوشت، بپزد و جا بيفتد.

اعظم گلزارمنش

 

مواد لازم براي 6-8 نفر
 

گوشت سردست و قلوه گاه گوسفند         750 گرم

كلم قمری پوست گرفته و خردكرده            600 گرم

تره‌ی خردكرده                                    600 گرم

شويد خردكرده                                   350 گرم

مخلوط ترخون و مرزه‌ی خردكرده               50 گرم

ماش                                               5/1 پيمانه

برنج                                                يك‌دوم پيمانه

نمك، فلفل و زردچوبه                           به ميزان لازم

 

روش تهيه

در قابلمه‌ی مناسبی گوشت و كلم قمری را روی اجاق، بپزيد. آن‌گاه سبزیها، ماش، برنج، نمك، فلفل و زردچوبه را به آن بيفزائيد و بگذاريد آبگوشت، بپزد و جا بيفتد.

اينك آبگوشت را بكوبيد و براي پذيرائي در ديس مناسبی بكشيد.

يادآوری: آبگوشت كلم قمری بر خلاف ساير آبگوشت‌ها، آب اضافی ندارد و آن را به صورت گوشت كوبيده، كه می بايد تند نيز باشد، ميل می كنند.

 

برچسب ها: آبگوشت كلم قمری، پخت انواع آبگوشت، طرز تهیه آبگوشت کلم قمری، طرز تهیه آبگوشت، دستور پخت آبگوشت کلم قمری، دستور پخت آبگوشت، مواد لازم آبگوشت تعداد بازديد: 929 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز