Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 10 اردیبهشت 1403 - 10:11

21
آذر
آش دوغ

آش دوغ

ابتدا نخود، بلغور و برنج را در ظرف‌های جداگانه، بخیسانید. آن‌گاه نخود را بپزید و كنار بگذارید. سپس در قابلمه‌ی مناسبی، دوغ و آبِ گوشت را بریزید و روی اجاق، بجوشانید.

اعظم گلزارمنش

 

 

مواد لازم برای 6-8 نفر

نخود                  50 گرم

بلغور گندم          50 گرم

برنج نیمكوب      50 گرم

دوغ                 1/5 لیتر

آب گوشت        1 لیتر

سبزی آش خردكرده 500 گرم

سیر رنده كرده   2 حبه

نمك، فلفل        به میزان لازم

كوفته ریزه         به میزان لازم

نعنا داغ            3 تا 4 قاشق سوپخوری

سیر داغ           5 قاشق سوپخوری

 

روش تهیه

ابتدا نخود، بلغور و برنج را در ظرف‌های جداگانه، بخیسانید. آن‌گاه نخود را بپزید و كنار بگذارید. سپس در قابلمه‌ی مناسبی، دوغ و آبِ گوشت را بریزید و روی اجاق، بجوشانید.

حالا نخود، بلغور و برنج را بیفزائید و بگذارید بلغور و برنج، بپزد. اینك سبزی، سیر، نمك و فلفل را اضافه نمائید و 15 دقیقه، آش را بپزید. اكنون كوفته ریزه و نعنا داغ را بیفزائید و 10 دقیقه‌ی دیگر، آش را بپزید. حالا آش را برای پذیرائی، در كاسه‌ی مناسبی بریزید و رویش را با نعنا داغ و سیر داغ بیارائید.

یادآوری1: چنانچه آش غلیظ بود، مقدار بیشتری دوغ به آن بیفزائید.

یادآوری2: با مخلوط 150 گرم گوشت چرخكرده، 1 عدد پیاز رنده كرده، نمك، فلفل و زردچوبه كوفته ریزه تهیه كنید و آنها را در روغن سرخ نمائید.

 

برچسب ها: آش، دوغ، آموزش آش دوغ، روش تهیه آش دوغ، مواد لازم آش دوغ، آش دوغ، آش با دوغ تعداد بازديد: 947 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز