Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 11 اردیبهشت 1403 - 03:37

3
اسفند
شور انگور و پوست مركبات

شور انگور و پوست مركبات

ابتدا خوشه‌ی انگور را بشوئید و روی پارچه رطوبت آن را بگیرید. سپس انگور را دانه‌دانه كنید و دوباره روی پارچه قرار دهید تا كاملاً رطوبتش گرفته شود. حالا خلال پرتقال و لیموترش را در سه نوبت بجوشانید تا تخلی آن گرفته شود.

پوراندخت نميرانيان

 

مواد لازم

انگور بی‌دانه‌ی سفید و قرمز      250 گرم

خلال پوست پرتقال                 200 گرم

خلال پوست لیموترش              200 گرم

به درشت                            1 عدد

آب                                     1 لیتر

نمك                                   3 قاشق سوپخوری

سركه                                 125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)

روش تهیه

ابتدا خوشه‌ی انگور را بشوئید و روی پارچه رطوبت آن را بگیرید. سپس انگور را دانه‌دانه كنید و دوباره روی پارچه قرار دهید تا كاملاً رطوبتش گرفته شود. حالا خلال پرتقال و لیموترش را در سه نوبت بجوشانید تا تخلی آن گرفته شود.

اكنون به را بشوئید، خشك كنید، هسته‌ی آن را در آورید و خلالی خرد كنید. آن‌گاه تمام مواد را در ظرف مناسبی بریزید. اینك آب، نمك و سركه را در قابلمه‌ی مناسبی روی اجاق بجوشانید و بعد صبر كنید تا خنك شود. حال این مایع را روی مواد شور بریزید، درِ آن را ببندید و در جای خنك نگهداری كنید. پس از یك هفته شور، آماده‌ی مصرف می‌باشد.

 

 

 

برچسب ها: طرز تهیه ترشی، شور انگور و پوست مركبات، ریشه انگور، طرز تهيه شور انگور، طرز تهیه شور انگور و پوست مرکبات، ترشی انگور، ترشی شور تعداد بازديد: 1319 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز