پوراندخت نميرانيان
مواد لازم
انگور بیدانهی سفید و قرمز 250 گرم
خلال پوست پرتقال 200 گرم
خلال پوست لیموترش 200 گرم
به درشت 1 عدد
آب 1 لیتر
نمك 3 قاشق سوپخوری
سركه 125 میلیلیتر (یكدوم پیمانه)
روش تهیه
ابتدا خوشهی انگور را بشوئید و روی پارچه رطوبت آن را بگیرید. سپس انگور را دانهدانه كنید و دوباره روی پارچه قرار دهید تا كاملاً رطوبتش گرفته شود. حالا خلال پرتقال و لیموترش را در سه نوبت بجوشانید تا تخلی آن گرفته شود.
اكنون به را بشوئید، خشك كنید، هستهی آن را در آورید و خلالی خرد كنید. آنگاه تمام مواد را در ظرف مناسبی بریزید. اینك آب، نمك و سركه را در قابلمهی مناسبی روی اجاق بجوشانید و بعد صبر كنید تا خنك شود. حال این مایع را روی مواد شور بریزید، درِ آن را ببندید و در جای خنك نگهداری كنید. پس از یك هفته شور، آمادهی مصرف میباشد.