Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 4 آذر 1403 - 08:41

5
بهمن
سوپ تره‌فرنگی با بوقلمون

سوپ تره‌فرنگی با بوقلمون

ابتدا قسمت سفیدتره‌فرنگی را به ‌صورت حلقه‌ای خرد نمائید، در آبكش بریزید و خوب با فشار آب بشوئید. زیرا ممكن است در لابه‌لای حلقه‌ها گِل مانده باشد.

مرضيه فولادی

 

مواد لازم برای 4 تا 6 نفر

تره‌فرنگی                                    500 گرم

كره                                           100 گرم

آب بوقلمون                                  1 لیتر (4 پیمانه)

آرد                                            50 گرم

قرص عصاره‌ی مرغ و سبزی هر كدام  1 عدد

آب گرم                                      100 میلی‌لیتر

شیر                                          100 میلی‌لیتر

خامه                                         100 گرم

گوشت بوقلمون پخته و خردكرده        100 گرم

گشنیز و جعفری خردكرده                50 گرم

روش تهیه

ابتدا قسمت سفیدتره‌فرنگی را به ‌صورت حلقه‌ای خرد نمائید، در آبكش بریزید و خوب با فشار آب بشوئید. زیرا ممكن است در لابه‌لای حلقه‌ها گِل مانده باشد.

حالا قابلمه‌ی مناسبی بردارید، روی اجاق بگذارید و نیمی از كره را در آن آب كنید، تره‌فرنگی را بیفزائید و 5 دقیقه تفت دهید. سپس آب بوقلمون را بریزید و بگذارید تره‌فرنگی بپزد. حالا باقیمانده‌ی كره را در ظرف مناسبی بریزید و آرد را در آن تفت دهید.

قرص عصاره‌ی مرغ و سبزی را در آب گرم حل كنید و همراه با شیر، كم‌كم به مخلوط یاد شده اضافه كنید و با مفتول دستی مرتب هم بزنید تا سس گلوله نشود و غلیظ گردد، سس را به سوپ بیفزائید و كاملاً هم بزنید.

پس از چند جوش، خامه و گوشت‌ را نیز به سوپ بیفزائید. اینك سوپ را در ظرف مناسبی بكشید و مقداری گشنیز و جعفری رویش بپاشید.

 

برچسب ها: سوپ، سوپ تره فرنگی، طرز تهیه سوپ بوقلمون، سوپ بوقلمون، سوپ تره‌فرنگی با بوقلمون، غذا با بوقلمون، مواد مورد نیاز سوپ تره فرنگی تعداد بازديد: 838 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز