مرضيه فولادی
مواد لازم برای 4 تا 6 نفر
ترهفرنگی 500 گرم
كره 100 گرم
آب بوقلمون 1 لیتر (4 پیمانه)
آرد 50 گرم
قرص عصارهی مرغ و سبزی هر كدام 1 عدد
آب گرم 100 میلیلیتر
شیر 100 میلیلیتر
خامه 100 گرم
گوشت بوقلمون پخته و خردكرده 100 گرم
گشنیز و جعفری خردكرده 50 گرم
روش تهیه
ابتدا قسمت سفیدترهفرنگی را به صورت حلقهای خرد نمائید، در آبكش بریزید و خوب با فشار آب بشوئید. زیرا ممكن است در لابهلای حلقهها گِل مانده باشد.
حالا قابلمهی مناسبی بردارید، روی اجاق بگذارید و نیمی از كره را در آن آب كنید، ترهفرنگی را بیفزائید و 5 دقیقه تفت دهید. سپس آب بوقلمون را بریزید و بگذارید ترهفرنگی بپزد. حالا باقیماندهی كره را در ظرف مناسبی بریزید و آرد را در آن تفت دهید.
قرص عصارهی مرغ و سبزی را در آب گرم حل كنید و همراه با شیر، كمكم به مخلوط یاد شده اضافه كنید و با مفتول دستی مرتب هم بزنید تا سس گلوله نشود و غلیظ گردد، سس را به سوپ بیفزائید و كاملاً هم بزنید.
پس از چند جوش، خامه و گوشت را نیز به سوپ بیفزائید. اینك سوپ را در ظرف مناسبی بكشید و مقداری گشنیز و جعفری رویش بپاشید.