ژينوس نوروزی
مواد لازم برای 4 نفر
پوست رنده کردهی یک دوم لیمو
سیر 2 حبه
زنجفیل تازه یک تکه
روغن مایع 2 قاشق سوپخوری
فیلهی مرغ خلالی خردکرده 275 گرم
فلفل قرمز نازک ورقهکرده یکدوم عدد
فلفل سبز نازک ورقهکرده یکدوم عدد
هویج خلالی خردکرده 2 عدد متوسط
پیازچهی خردکرده 4 ساقه
لوبیاسبز خلالی خردکرده 115 گرم
سویا سس 30 میلیلیتر (دو قاشق سوپخوری)
شکر کمی
نمک و فلفل به میزان لازم
بادام زمینی شور خردکرده 25 گرم
برگ گشنیز به میزان لازم
برنج پخته برای کنار غذا به میزان لازم
روش تهیه
پوست لیمو، سیر و زنجفیل را در ظرف مناسبی، روی حرارت بگذارید، و روغن را در آن بریزید و با حرارت زیاد، به مدت 30 ثانیه تفت دهید. مرغ را بیفزائید و 2 دقیقهی دیگر تفت دهید.
پس فلفل قرمز، فلفل سبز، هویج، پیازچه و لوبیاسبز را به آن اضافه کنید و 4-5 دقیقه تفت دهید. آنگاه سویا سُس و شکر را با هم مخلوط کنید و روی مایهی قبلی بریزید. هنگام کشیدن غذا، بادام زمینی و برگهای گشنیز بیفزائید و در کنار آن، پلو بریزید.