Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 16:54

2
اسفند
پلوی علی پاشا

پلوی علی پاشا

در كاسه‌ی مناسبی گوشت، پیاز، سیر، نمك و فلفل را بریزید و ورز دهید. آن‌گاه از مایه‌ی فراهم كرده، كوفته ریزه درست كنید و در روغن تفت دهید. سپس برنج را بخیسانید و بعد در آبكش بریزید.

سيما باشی زاده

 

مواد لازم برای 6-8 نفر

گوشت چرخكرده         200 گرم

پیاز رنده‌كرده             1 عدد

سیر له‌كرده               1 حبه

نمك و فلفل                 به میزان لازم

روغن مایع                   به میزان لازم

برنج                          400 گرم

كشمش                   یك‌دوم پیمانه

خلال پسته               یك‌دوم پیمانه

خلال بادام                یك‌دوم پیمانه

آب گوشت               3 پیمانه

روش تهیه

در كاسه‌ی مناسبی گوشت، پیاز، سیر، نمك و فلفل را بریزید و ورز دهید. آن‌گاه از مایه‌ی فراهم كرده، كوفته ریزه درست كنید و در روغن تفت دهید. سپس برنج را بخیسانید و بعد در آبكش بریزید.

حال در قابلمه‌ی مناسبی، روغن بریزید، روی اجاق بگذارید و برنج را در آن تفت دهید. اكنون قدری از كشمش، خلال پسته، بادام و كوفته ریزه را برای تزئین كنار بگذارید.

آن‌گاه آب گوشت و نمك را به برنج بیفزائید و همینكه جوشید، باقیمانده‌ی كوفته ریزه، كشمش، خلال پسته و بادام را بیفزائید و برنج را مانند كته دم كنید. اكنون پلو را برای پذیرائی در دیس مناسبی بكشید و رویش را با خلال پسته، بادام، كشمش و كوفته ریزه بیارائید.

 

برچسب ها: طرز تهیه ی پلوی علی پاشا، پلوی علی پاشا، غذای ترکیه، غذای محلی کشور ترکیه، طرز تهیه پلوی علی پاشا، پلوی علی پاشا غذای محلی ترکی، مواد لازم پلوی علی پاشا تعداد بازديد: 817 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز