Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 15:26

24
آذر
والك پلو با ماهیچه

والك پلو با ماهیچه

برنج را مطابق با دستورالعمل‌های گذشته آبكش كنید. والك‌ را تمیز كنید و به اندازه‌ی یك بند انگشت خرد كنید.

اعظم گلزارمنش

 

 

مواد لازم برای 6-8 نفر

برنج                            4 پیمانه

والك                           750 گرم

كره                            150 گرم

گوشت ماهیچه‌ی گوسفندی     1 كیلوگرم

پیاز خردكرده                1 عدد

نمك، فلفل و زردچوبه    به میزان لازم

زعفران حل كرده           3 تا 4 قاشق سوپخوری

 

روش تهیه

برنج را مطابق با دستورالعمل‌های گذشته آبكش كنید. والك‌ را تمیز كنید و به اندازه‌ی یك بند انگشت خرد كنید. آن‌گاه قدری از كره در قابلمه‌ی مناسبی بریزید، برنج و والك را لابه‌لای هم در قابلمه بریزید و روی اجاق بگذارید تا برنج دم بكشد. سپس باقیمانده‌ی كره را روی والك پلو بدهید و آن را در دیس مناسبی بكشید.

حالا ماهیچه را در لابه‌لای والك پلو قرار دهید و رویش را با پلوی زعفرانی تزئین كنید.

روش آماده كردن ماهیچه: در قابلمه‌ی مناسبی، گوشت، پیاز، زردچوبه، فلفل و آب بریزید و روی اجاق بگذارید تا بپزد. سپس نمك و قدری زعفران به گوشت بیفزائید و صبر كنید تا آب باقیمانده از گوشت به یك‌سوم پیمانه كاهش یابد و هنگام میل كردن آن را روی پلو بدهید.

برچسب ها: آشپزی، آموزش آشپزی، والک پلو، روش تهیه والک پلو، مواد لازم والک پلو، والک با پلو تعداد بازديد: 1221 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز