اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای 6-8 نفر
برنج 4 پیمانه
والك 750 گرم
كره 150 گرم
گوشت ماهیچهی گوسفندی 1 كیلوگرم
پیاز خردكرده 1 عدد
نمك، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
زعفران حل كرده 3 تا 4 قاشق سوپخوری
روش تهیه
برنج را مطابق با دستورالعملهای گذشته آبكش كنید. والك را تمیز كنید و به اندازهی یك بند انگشت خرد كنید. آنگاه قدری از كره در قابلمهی مناسبی بریزید، برنج و والك را لابهلای هم در قابلمه بریزید و روی اجاق بگذارید تا برنج دم بكشد. سپس باقیماندهی كره را روی والك پلو بدهید و آن را در دیس مناسبی بكشید.
حالا ماهیچه را در لابهلای والك پلو قرار دهید و رویش را با پلوی زعفرانی تزئین كنید.
روش آماده كردن ماهیچه: در قابلمهی مناسبی، گوشت، پیاز، زردچوبه، فلفل و آب بریزید و روی اجاق بگذارید تا بپزد. سپس نمك و قدری زعفران به گوشت بیفزائید و صبر كنید تا آب باقیمانده از گوشت به یكسوم پیمانه كاهش یابد و هنگام میل كردن آن را روی پلو بدهید.