Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 15:18

3
بهمن
ته‌چيـن

ته‌چيـن

طرز تهیه ته‌چيـن

ته‌چيـن

 

مواد لازم برای 8- 10 نفر

 

مرغ ..............................................5/1 كیلوگرم

پیاز خردكرده ...................................1 عدد

نمك و زردچوبه..................................به میزان لازم

برنج ..............................................5 پیمانه

زرده‌ی تخم‌مرغ.................................4 عدد

ماست.........................................200 گرم

كره‌ی آب‌كرده یا روغن.....................150 تا 200 گرم

زعفران حل كرده..........................3 تا 4 قاشق سوپخوری

خلال پسته و خلال بادام...............به میزان لازم

  

روش تهیه

مرغ را همراه با پیاز، نمك و زردچوبه، در قابلمه بریزید و روی اجاق بگذارید تا بپزد و آبش به یك‌سوم پیمانه كاهش یابد. آن‌گاه استخوان‌های مرغ را جدا كنید و برنج را مطابق با دستورالعمل‌های گذشته، آبكش كنید.

سپس در كاسه‌ی مناسبی، زرده‌ی تخم‌مرغ‌ها، ماست، كمی از آب مرغ، روغن، كره، زعفران و برنج را با هم مخلوط نمائید و مایه را به آرامی هم بزنید.

اینك ظرف نسوز مناسبی، بردارید و نیمی از مایه‌ی ته‌چین را در آن بریزید و صاف كنید. حال تكه‌های مرغ را همراه با خلال‌پسته و بادام روی برنج بچینید و باقیمانده‌ی برنج را بیفزائید و با قاشق صاف و فشرده كنید.

اكنون رویش را با فویل بپوشانید و در فر گرم كرده با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد، به مدت تقریبی 5/1 ساعت قرار دهید تا ته‌چین بپزد و برشته شود. حالا ته‌چین را برای پذیرائی در ظرف مناسبی، برگردانید و مطابق با شكل تزئین كنید.

برچسب ها: ته‌چيـن، زندگی آنلاین، اموزش اشپزی تعداد بازديد: 565 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز