Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 15:12

4
دی
پرسش و پاسـخ آشپزی

پرسش و پاسـخ آشپزی

پرسش و پاسـخ آشپزی

 ادویه كنتاكی را توضیح دهید.

پودر كنتاكی تركیبی از پودر سوخاری، پودرسیر، ادویه كاری و فلفل قرمز می‌باشد ولی می‌توانید این ادویه را از سوپر ماركت‌ها نیز تهیه كنید.

 

چه كنیم تا گندم و جود در هنگام پخت ته نگیرد.

گندم یا جو را در قابلمه‌ی مناسبی همراه با آب كافی روی اجاق بگذارید تا بجوشد. یكبار آنرا هم بزنید، حرارت را ملایم كنید و تا پخت كامل آنرا هم نزنید! زیرا هم زدن‌‌های مكرر باعث می‌شود لعاب از گندم و جو خارج شود و چسبندگی ایجاد كند.

 

لطفاً یك سس خوشمزه برای مزه‌دار كردن جوجه‌كباب بیان كنید.

پیاز خلالی خردكرده، فلفل دلمه‌ای سبز، نمك، فلفل، زعفران، آبلیموی تازه و روغن زیتون را با هم مخلوط كنید و قدری با دست بفشارید سپس تكه‌های جوجه را در آن قرار دهید و مخلوط كنید. رویش را با سلفون بپوشانید و 10 تا 12 ساعت در یخچال نگه دارید.

 

روش بو دادن ادویه‌ها را توضیح دهید.

معمولاً از قدیم الایام برای برشته كردن ادویه‌جات از تابه و روی حرارت مستقیم استفاده می‌كردند كه بهترین روش می‌باشد.

 

از آنجائیكه برنج قهوه‌ای دیر پز است؛ روش پخت آن را توضیح دهید.

بهترین روش برای پخت برنج قهوه‌ای این است كه حداقل 12 ساعت آنرا بدون نمك با آب گرم خیس كنید و هنگام پخت به صورت آبكش، به مدت 20دقیقه روی حرارت بجوشانید تا برای دم كردن آماده شود. حتماً پس از آبكش كردن و روی اجاق گذاشتن، قدری آب و روغن روی آن بدهید و بعد برنج را دم كنید.

 

اگر بخواهیم كوفته‌ی بسیار بزرگی درست كنیم چگونه باید آن را بپزیم تا باز نشود.

این مورد بیشتر در كوفته‌ی تبریزی پیش می‌آید. به این صورت كه كاسه‌ی مناسبی را انتخاب كنید. داخل كاسه را با تور زنبوری بپوشانید، مایه‌ی كوفته‌ی خوب ورز داده را در داخل آن قرار دهید و با دست به آن شكل بدهید. حالا اطراف تور را جمع كنید و ببندید و با دست مرطوب كاملاً به آن شكل دهید، سپس داخل سس جوشان قرار دهید تا بپزد.

 

 

آیا در تهیه‌ی ته‌چین بهتر است از تخم‌مرغ كامل استفاده كنیم و یا از زرده‌ی تخم‌مرغ؟

بهتر است فقط از زرده‌ی تخم‌مرغ استفاده كنید.

 

 

در تهیه فلافل آیا اصالتاً باید نخود را بپزیم یا خام آن را چرخ كنیم لطفاً توضیح دهید.

در تهیه فلافل اصل لبنانی و عربی از نخود خام خیسانده استفاده می‌شود كه بهتر است 24 ساعت قبل، آنرا بخیسانید. ولی در طول روز می‌باید مرتب آب آن را عوض كنید. و در نهایت در آبكش بریزید و با آب كاملاً آنرا بشوئید.

 

لطفاً دستور تهیه‌ی یك مایه‌ی خوب برای خمیر بنیه را توضیح دهید.

آرد.................................. 100 گرم (یك پیمانه)

آرد برنج ..........................75 گرم (یك‌دوم پیمانه)

نشاسته گندم................. یك‌سوم پیمانه

نمك ...............................به میزان لازم

آب یا ماءالشعیر ساده ........به میزان لازم

بیكینگ پودر..................... 2 قاشق چایخوری

روش تهیه: همه‌ی مواد خشك را در كاسه‌ی مناسبی بریزید، آب یا ماءالشعیر را كم‌كم بیفزائید تا مایه‌ی غلیظی به دست آید. بعد آن را به مدت1 ساعت در محیط آشپزخانه نگه دارید. سپس مورد استفاده قرار دهید.

 

پاپریكا چیست و چگونه می‌توان آن را در منزل تهیه كرد.

پاپریكا به پودر فلفل شیرین گفته می‌شود. كه می‌توانید با خشك كردن انواع فلفل كه خیلی تند نباشد. آنرا تهیه كنید و پس از خشك شدن به صورت پودر درآورید.

برچسب ها: زندگی آنلاین، اموزش اشپزی تعداد بازديد: 530 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز