مواد لازم
فلفل دلمهای................................................................2 عدد
روغن زیتون..................................................................3 قاشق سوپخوری
پیاز خردكرده................................................................1 عدد
سیر لهكرده................................................................2 حبه
گوجهفرنگی خردكرده...............................................600 گرم
سركهی قرمز.............................................................2 قاشق سوپخوری
آب مرغ.................................................................600 میلیلیتر
نمك و فلفل ...........................................................به میزان لازم
نان تست (برشتی) برای تزئین...................................2 برش
روغن زیتون............................................................4 قاشق سوپخوری
جعفری خردكرده......................................................به میزان لازم
روش تهیه
ابتدا فلفل دلمهایها را كباب كنید و به مدت 10 دقیقه درون ظرف دربسته قرار دهید. سپس پوست و تخم آنها را جدا كنید و فلفلها را خرد كنید و كنار بگذارید. روغن را در ظرف مناسبی روی اجاق بگذارید و پیاز و سیر را در آن تفت دهید تا نرم و سبك شود. اكنون گوجهفرنگی و فلفل دلمهای را بیفزائید و به مدت 10 دقیقه بپزید. آنگاه سركهی قرمز و آب مرغ را به مواد اضافه نمائید، اكنون نمك و فلفل سوپ را اندازه كنید، حرارت اجاق را ملایم نمائید تا سوپ بپزد. حالا سوپ را در كاسهی دستگاه غذاساز بریزید و پوره كنید. اینك سوپ را در ظرف مناسبی بكشید و با نان تست (برشتی) و جعفری بیارائید.
روش تهیهی نان تست (برشتی): اطراف نانها را ببرید و با قالب دلخواه، قالب بزنید. بعد در روغن زیتون سرخ كنید تا برشته شود.