Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 15:10

4
دی
كباب بره با سس بادام زمينی

كباب بره با سس بادام زمينی

طرز تهیه كباب بره با سس بادام زمينی

 كباب بره با سس بادام زمينی

 

 

مواد لازم برای 2 نفر

پیاز خردكرده ..............................................1 عدد

سیر له‌كرده...............................................2 حبه

فلفل قرمز تازه‌ و خردكرده............................1 قاشق سوپخوری

زنجفیل رنده‌كرده.......................................1 قاشق چایخوری

سویاسس..............................................5 قاشق سوپخوری

روغن....................................................1 قاشق سوپخوری

گوشت راسته‌ی گوسفندی خردكرده.........300 گرم

شكر قهوه‌ای........................................1 قاشق سوپخوری

آب.....................................................50 میلی‌لیتر (حدود یك چهارم پیمانه)

بادام زمینی بوداده و خردكرده ...............60 گرم

گشنیز خرد كرده..................................1قاشق سوپخوری

 

روش تهیه

ابتدا در ظرف مناسبی پیاز، سیر، فلفل قرمز، زنجفیل، سویاسس و روغن را مخلوط كنید. گوشت را بیفزائید و كاملاً مخلوط نمائید. سپس روی ظرف را بپوشانید به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا گوشت مزه‌دار شود. اینك گوشت‌ را به سیخ بكشید. اكنون روی آتش زغال یا باربیكیو یا گریل، گوشت را كباب كنید تا بپزد و برشته‌شود. حالا كباب را، همراه با سس میل نمائید.

روش تهیه‌ی سُس: آنچه از مواد مزه‌داركرده باقی‌ماند، در كاسه‌ی دستگاه غذاساز بریزید تا پوره شوند. شكر قهوه‌ای، آب و بادام زمینی را بیفزائید و روی حرارت ملایم قرار دهید و به مدت 5 دقیقه بجوشانید. در نهایت، گشنیز را بیفزائید. حالا سس، آماده‌ی مصرف می‌باشد.

برچسب ها: زندگی آنلاین، اموزش اشپزی، كباب بره با سس بادام زمينی تعداد بازديد: 766 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز