كباب بره با سس بادام زمينی
مواد لازم برای 2 نفر
پیاز خردكرده ..............................................1 عدد
سیر لهكرده...............................................2 حبه
فلفل قرمز تازه و خردكرده............................1 قاشق سوپخوری
زنجفیل رندهكرده.......................................1 قاشق چایخوری
سویاسس..............................................5 قاشق سوپخوری
روغن....................................................1 قاشق سوپخوری
گوشت راستهی گوسفندی خردكرده.........300 گرم
شكر قهوهای........................................1 قاشق سوپخوری
آب.....................................................50 میلیلیتر (حدود یك چهارم پیمانه)
بادام زمینی بوداده و خردكرده ...............60 گرم
گشنیز خرد كرده..................................1قاشق سوپخوری
روش تهیه
ابتدا در ظرف مناسبی پیاز، سیر، فلفل قرمز، زنجفیل، سویاسس و روغن را مخلوط كنید. گوشت را بیفزائید و كاملاً مخلوط نمائید. سپس روی ظرف را بپوشانید به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا گوشت مزهدار شود. اینك گوشت را به سیخ بكشید. اكنون روی آتش زغال یا باربیكیو یا گریل، گوشت را كباب كنید تا بپزد و برشتهشود. حالا كباب را، همراه با سس میل نمائید.
روش تهیهی سُس: آنچه از مواد مزهداركرده باقیماند، در كاسهی دستگاه غذاساز بریزید تا پوره شوند. شكر قهوهای، آب و بادام زمینی را بیفزائید و روی حرارت ملایم قرار دهید و به مدت 5 دقیقه بجوشانید. در نهایت، گشنیز را بیفزائید. حالا سس، آمادهی مصرف میباشد.