خورش کدو و گردو
مواد لازم برای 6-8 نفر
گوشت مغز ران گوسفند ............................500 گرم
پیاز سرخكرده ...........................................2 قاشق سوپخوری
گردوی چرخكرده.....................................300 گرم
زردچوبه...................................................1 قاشق چایخوری
کدو حلوائی مكعبی خردكرده...................500 گرم
روغن مایع..........................................به میزان لازم
رب انار .................................................1 پیمانه
شکر....................................................1 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل ........................................به میزان لازم
زعفران حلکرده ...................................1 قاشق چایخوری
روش تهیه
ابتدا گوشت را همراه با پیازسرخكرده قدری تفت دهید، گردو را اضافه كنید و تفت دهید. بعد مقداری زردچوبه و آب بیفزائید و بگذارید گوشت بپزد و گردو به روغن بیفتد. کدوها را نیز با کمی روغن سرخ کنید. اكنون رب انار، شكر، نمك، فلفل و زعفران را به خورش اضافه نمائید. در پایان، کدوهای سرخكرده را بیفزائید و صبر كنید تا کدوها بپزد. حالا بنا به ذائقهی خود، نسبت ترشی و شیرینی آن را تنظیم کنید. این خورش را همراه با پلو میل نمائید.
نكتههای خواندنی
همه ما به دنبال یك رژیم غذایی مناسب هستیم كه هم سرشار از فیبر بوده و هم محتویات كالری اندك داشته باشد. چنین رژیم غذایی از ایجاد یبوست و چاقی هم جلوگیری خواهد كرد. كدوحلوایی این ویژگی را دارد. همچنین سرشار از ویتامین A و C و آمینواسید فراوان است. این سبزی میوهای، همچنین برای پیشگیری از افسردگی، سنگ كلیه و محافظت از استخوانها نیز مفید است.