خوراك زرشك
مواد لازم برای 4 نفر
روغن........................................................به میزان لازم
پیاز خلالیخردكرده. ...................................2 عدد
فلفل دلمهای خلالی خردكرده.....................1 عدد
نمك و فلفل............................................به میزان لازم
زردچوبه و ادویه......................................مقداری
قارچ ورقهكرده........................................100 گرم
آب گوجهفرنگی.....................................نیملیتر (2 پیمانه)
مغز كرفس خردكرده..............................1 ساقه
هویج خردكرده.....................................1 عدد
كنسرو نخودفرنگی .............................یك سوم پیمانه
زرشك تازه ........................................2 قاشق سوپخوری
كره................................................25 گرم
شكر. ..............................................1 قاشق سوپخوری
زعفران حلكرده.................................3 قاشق سوپخوری
روش تهیه
ابتدا در تابهی مناسبی، قدری روغن بریزید و روی حرارت گرم كنید. بعد پیاز و فلفل دلمهای را در آن تفت دهید تا نرم و سبك شود. آنگاه نمك، فلفل، زردچوبه و ادویه را بیفزائید. حالا در قابلمهی مناسبی، قارچ، آب گوجهفرنگی، كرفس، هویج، نخودفرنگی، پیاز و فلفل دلمهای را بریزید و روی اجاق بگذارید تا خوراك بپزد. در پایان، زرشك را با قدری كره تفت دهید و همراه با شكر و زعفران، به خوراك اضافهكنید و ده دقیقهی دیگر بپزید. اكنون خوراك، آمادهی پذیرائی میباشد.