Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 15:01

7
آذر
كسرول سبزی

كسرول سبزی

طرز تهیه كسرول سبزی

كسرول سبزی

 

مـواد لازم بـرای 2 نفر

 

كره .........................................................................30 گرم

آرد.............................................................................1 قاشق سوپخوری

شیر.......................................................................250 میلی‌لیتر (یك پیمانه)

سینه‌‌ی مرغ پخته و خردكرده.......................................120 گرم

مخلوط نخودفرنگی، هویج و سیب‌زمینی پخته................150 گرم

خرده‌نان................................................................یك‌چهارم پیمانه

پنیر گودای رنده‌كرده ..............................................75 گرم (یك‌دوم پیمانه)

 

روش تهیه

كره را در تابه بریزید و روی اجاق آب‌كنید. آن‌گاه آرد را بیفزائید و تفت دهید. سپس شیر را اضافه‌نمائید و پیوسته هم بزنید تا سس، غلیظ شود. حالا ظرف نسوزی را به گنجایش 2 پیمانه، چرب كنید و مرغ، نخودفرنگی، هویج و سیب‌زمینی را در آن بریزید. اكنون سس فراهم‌كرده را به آن بیفزائید. بعد مخلوط خرده‌نان و پنیر را رویش بپاشید. اینك كسرول را به مدت تقریبی 20 دقیقه در فر(تاون) گرم‌شده با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد، بپزید. حالا كسرول برای پذیرائی آماده است.

یادآوری: كسرول خوراكی است كه در همان ظرفی كه طبخ می‌شود، پذیرائی نیز می‌شود.

برچسب ها: زندگی آنلاین، اموزش اشپزی، كسرول سبزی تعداد بازديد: 509 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز