كسرول سبزی
مـواد لازم بـرای 2 نفر
كره .........................................................................30 گرم
آرد.............................................................................1 قاشق سوپخوری
شیر.......................................................................250 میلیلیتر (یك پیمانه)
سینهی مرغ پخته و خردكرده.......................................120 گرم
مخلوط نخودفرنگی، هویج و سیبزمینی پخته................150 گرم
خردهنان................................................................یكچهارم پیمانه
پنیر گودای رندهكرده ..............................................75 گرم (یكدوم پیمانه)
روش تهیه
كره را در تابه بریزید و روی اجاق آبكنید. آنگاه آرد را بیفزائید و تفت دهید. سپس شیر را اضافهنمائید و پیوسته هم بزنید تا سس، غلیظ شود. حالا ظرف نسوزی را به گنجایش 2 پیمانه، چرب كنید و مرغ، نخودفرنگی، هویج و سیبزمینی را در آن بریزید. اكنون سس فراهمكرده را به آن بیفزائید. بعد مخلوط خردهنان و پنیر را رویش بپاشید. اینك كسرول را به مدت تقریبی 20 دقیقه در فر(تاون) گرمشده با دمای 180 درجهی سانتیگراد، بپزید. حالا كسرول برای پذیرائی آماده است.
یادآوری: كسرول خوراكی است كه در همان ظرفی كه طبخ میشود، پذیرائی نیز میشود.