مواد لازم برای 6 نفر
كره...............................................25 گرم
پیاز خردكرده...................................1 عدد
سیر لهكرده .................................یك حبه
آرد ............................................1 قاشق سوپخوری
قارچ..........................................450 گرم
قرص عصاره سبزی........................2عدد
آب ...........................................900 میلی لیتر
مواد لازم رویه:
كره .........................................كمی
سیر لهكرده..............................1 حبه
نان تست (برشتی)..................6 عدد
پنیر سفید حبهای خردكرده .......115 گرم
روغن زیتون...........................1 قاشق سوپخوری
پیازچهی خردكرده.................1 ساقه
قارچ خردكرده......................1 قاشق سوپخوری
جعفری خردكرده.................1 قاشق سوپخوری
روش تهیه
ابتدا كره رادر ظرف مناسبی روی حرارت آب كنید. پیاز و سیر را به آن بیفزائید و به مدت 10 دقیقه تفت دهید تا نرم و سبك شود. حال آرد را به مواد بیفزائید و كمی هم بزنید تا خامی آرد گرفته شود. سپس قارچ و مخلوط عصاره و آب، نمك و فلفل را به سوپ اضافهنمائید و حرارت را ملایم كنید تا سوپ بپزد. اكنون سوپ را در كاسهی دستگاه غذاساز بریزید و پورهكنید. اینك سوپ آماده را در ظرف دلخواه بكشید و با نان تست (برشتی)، پنیر و مواد رویه، تزئین نمائید.
روش تهیهی مواد رویه: روغن زیتون را در ظرف مناسب بریزید و گرم كنید. حال پیازچه، قارچ و جعفری را به آن بیفزائید و با حرارت تند، تفت دهید تا برشته شود.
نان تست (برشتی) با پنیر: كره را در ظرفی مناسب گرم كنید. بعد سیر را روی نانها بمالید و در كره سرخكنید تا برشته شود. حالا نانها را سرد كنید و رویشان پنیر بریزید.