خورش انار آويج
مواد لازم برای 6-8 نفر
مرغ خردكرده.................................یك كیلوگرم
پیاز سرخكرده...............................2 قاشق سوپخوری
گردوی چرخكرده...........................500 گرم
* سبزی خردكرده.........................600 گرم
روغن مایع..................................100 گرم
سیر له كرده...................................3 حبه
آب انار .........................................3 پیمانه
آرد برنج .....................................یك چهارم پیمانه
تخممرغ.....................................3 عدد
نمك و فلفل..............................به میزان لازم
*تره، نعنا، گشنیز و جعفری از هر كدام 150 گرم
روش تهیه
ابتدا در قابلمهی مناسبی، مرغ، پیاز، گردو
و 4 تا 5 پیمانه آب را روی حرارت اجاق قرار دهید تا آهسته بجوشد و مرغ، نیم پز شود. در ظرفی جدا گانه، سبزی را با روغن تفت دهید. حالا سیر و سبزی سرخكرده را به مرغ بیفزائید و صبر كنید تا خورش بپزد. بعد دو پیمانه از آب انار، نمك و فلفل را داخل خورش بریزید و هم بزنید. صبر كنید تا خورش آهسته بجوشد. اینك آرد برنج را با باقیماندهی آب انار مخلوط كنید و كمكم به خورش بیفزائید و مرتب هم بزنید. حالا صبر كنید تا خورش كاملاً جا بیفتد. سپس تخممرغها را با نمك و فلفل هم بزنید و داخل خورش بریزید. بعد از بستهشدن تخممرغ، خورش را هم بزنید. اكنون خورش، آمادهی مصرف میباشد.
یاد آوری: میتوانید به جای آب انار، از 150 گرم رب انار استفاده نمائید.