ماكارونی با آلو و توفو
مواد لازم
ماكارونی فرمی.................................200 گرم
آلوبخارا..............................................10 عدد
پنیر توفو مكعبیخردكرده.....................100 گرم
زعفران ..............................................3 قاشق سوپخوری
نمك و فلفل .......................................كمی
آب لیموترش برای مزهدار كردن..............كمی
روغن مایع......................................به میزان لازم
پیاز خردكرده...................................1 عدد
زردچوبه و ادویه..............................كمی
اسفناج خردكرده...........................200 گرم
كره...........................................به میزان لازم
روش تهیه
ابتدا ماكارونی را به مدت 12 تا 15 دقیقه، با آب و نمك بجوشانید و آبكش كنید. آلو را در آب سرد بخیسانید. پنیر توفو را به مدت 1 ساعت در زعفران، فلفل و آب لیموترش، بخوابانید تا مزهدار شود. در تابهی مناسبی روغن بریزید و پیاز را در آن تفت دهید و زردچوبه و ادویه را اضافهكنید. سپس اسفناج را با پیاز كمی تفتدهید تا آبش بخار شود. حالا نمك و فلفل و ادویه را بیفزائید تا مزهدار شود. آنگاه آلو و پنیر توفو را تفت دهید تا آب آن بخار شود. نمك، فلفل و ادویه را نیز اضافه نمائید. در این هنگام آلو و پنیر توفو را به مواد اضافهكنید تا با هم تركیب شوند. اینك ماكارونی را به مواد بیفزائید و با آن مخلوط سازید. مقداری كرهی آبكرده نیز اضافه كنید. حالا ماكارونی را گرم میل نمائید.
یادآوری: از زنجفیل تازه رندهكرده نیز میتوانید در این خوراك استفاده نمائید.