خورش بلدرچين
مواد لازم برای 4-6 نفر
كره ..................................................................50 گرم
بلدرچین..............................................................4 عدد
پیاز رندهكرده.......................................................1 عدد
سیر لهكرده.......................................................1 حبه
گشنیز، جعفری و برگ سیر خردكرده.....................1 پیمانه
برگهی زردآلوی خردكرده ..................................50 گرم
آلوبخارا ......................................................100 گرم
آب............................................................حدود 2 پیمانه
رب انار.....................................................3 قاشق سوپخوری
نمك و فلفل..............................................به میزان لازم
گردوی خردكرده برای تزئین........................به میزان لازم
گشنیز خردكرده برای تزئین......................به میزان لازم
روش تهیه
ابتدا در تابهی مناسبی، نیمی از كره را بریزید و روی اجاق بگذارید. آنگاه بلدرچین را در آن تفت دهید تا رنگ آن طلائی شود. سپس از روغن خارج كنید و كنار بگذارید. بقیهی كره را در تابه بریزید و پیاز را در آن كمی تفت دهید تا رنگش تغییركند. سپس سیر، سبزی، برگهی زردآلو و آلوبخارا را به مواد بیفزائید و هم بزنید و به مدت 10 دقیقه تفت دهید. اینك بلدرچین را همراه با آب به مواد بیفزائید، حرارت اجاق را ملایم كنید تا خورش بپزد و جا بیفتد. در اواخر پخت، رب انار، نمك و فلفل را به خورش اضافه كنید. اكنون خورش را در ظرف مناسب بریزید و در صورت دلخواه با گردو و گشنیز بیارائید.