فيلهی غاز با سس سير
مواد لازم برای 4 – 6 نفر
سیبزمینی خردكرده..........................................500 گرم
فلفل سیاه...........................................................1 قاشق چایخوری
روغن زیتون..........................................................1 قاشق سوپخوری
فیلهی غاز .......................................................700 گرم
كنسرو مارچوبه....................................................1 قوطی
سیر خردكرده و برشته برای تزئین..........................به میزان لازم
پیازچهی خردكرده برای تزئین................................به میزان لازم
مواد لازم سس:
سیر لهكرده.....................................................1 حبه
سركهی سفید .............................................50 میلیلیتر (یك چهارم پیمانه)
سس خردل...................................................1 قاشق سوپخوری
خامه ..........................................................300 میلیلیتر
پیازچهی خردكرده...........................................4 ساقه
نمك و فلفل.................................................به میزان لازم
روش تهیه
ابتدا در ظرف مناسبی، سیبزمینی، فلفل سیاه و روغن زیتون را با هم مخلوط كنید. بعد آنها را در سینی قرار دهید و با دمای 200 درجهی سانتیگراد، فر (تاون) بپزید تا طلائی رنگ شود. آنگاه فیلهها را با كمی روغن سرخ كنید تا طلائی رنگ شود. سپس آنها را به صورت نوارهای 4 سانتیمتری برش بزنید و در كنار سیبزمینی قرار دهید تا برشته شود. حالا در ظرف مناسبی، مارچوبه، فیلهی غاز و سیبزمینی را بچینید و با نیمی از پیازچه و سیر برشته بیارائید و همراه با سس، میل نمائید.
روش تهیهی سس: سیر، سركهی سفید، سس خردل، خامه، پیازچه، نمك و فلفل را در دستگاه غذاساز بریزید تا صاف و یكدست شود.