خوراك جگر غاز
مواد لازم برای 4 نفر
جگر غاز یا مرغابی..........................................450 گرم
آرد ..............................................................115 گرم (یك پیمانه)
پودر تخم گشنیز ............................................یك دوم قاشق چایخوری
پودر زیرهی سبز.............................................یك دوم قاشق چایخوری
پودر هل......................................................یك دوم قاشق چایخوری
پایریكا.........................................................یك چهارم قاشق چایخوری
جوز هندی رندهكرده ....................................یك چهارم قاشق چایخوری
روغن سرخكردنی........................................به میزان لازم
نان سیردار برای تزئین.................................به میزان لازم
مواد لازم برای تهیهی نان سیردار:
نان تست (برشتی) .................................8 قطعه
كره......................................................25 گرم
سیر ...................................................1 حبه
روش تهیه
جگر غاز را بشوئید، با دستمال خشككنید و به صورت ورقههائی به ضخامت یك سانتیمتر ببرید و كنار بگذارید. در ظرف مناسبی، آرد و تمامی ادویهها را بریزید و با هم مخلوط سازید. حال جگر را در مخلوط ادویه و آرد بغلتانید و كنار بگذارید. سپس در تابه روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا گرم شود. اینك جگر را در آن سرخ كنید. اكنون خوراك آماده را در ظرف مناسب بریزید و با نان سیردار و سالاد، میل نمائید.
روش تهیهی نان سیردار: روی نانهای تست (برشتی) مقداری كره و سیر لهكرده بمالید و در فر (تاون) گرم شده با دمای 200 درجهی سانتیگراد قرار دهید تا برشته شود.