مواد لازم براي 4 نفر
گوشت شترمرغ.....................................................800 گرم
ماست ................................................................300 ميليليتر (يك و يكچهارم پيمانه)
سير لهكرده ...........................................................2 حبه
پاپريكا...................................................................يك دوم قاشق چايخوري
پودر زيرهي سبز ....................................................1 قاشق چايخوري
آبليمو ...............................................................60 ميليليتر (يكچهارم پيمانه)
نمك و فلفل .......................................................به ميزان لازم
جعفري خردكرده..................................................1 قاشق سوپخوري
پودر اورگانو.........................................................يك سوم قاشق چايخوري
فلفل دلمهاي قرمز خردكرده ..................................1 قاشق سوپخوري
روش تهيه
ابتدا سيخهاي چوبي را به مدت نيم ساعت در آب قرار دهيد تا در هنگام استفاده نسوزند. گوشت شترمرغ را به اندازهي دلخواه خرد كنيد و كنار بگذاريد. حال ماست، سير، پاپريكا، پودر زيرهي سبز، آبليمو و تركيب سبزيها را در ظرف مناسبي بريزيد و مخلوط كنيد تا صاف و يكدست شود. اكنون گوشت شترمرغ را به سيخ بكشيد. بعد با قلممو، نيمي از مايهي فراهمكرده را روي آنها بماليد و به مدت 2 تا 3 ساعت در يخچال قرار دهيد تا مزهدار شود. سپس گوشت شترمرغ را روي آتش كباب كنيد.