سوپ اُردك
مواد لازم برای 4 نفر
فیلهی چرخكردهی اردك یا غاز...............................400 گرم
آرد......................................................................2 قاشق سوپخوری
گشنیز تازه و خردكرده............................................2 قاشق سوپخوری
نمك و فلفل............................................................به میزان لازم
كره..................................................................30 گرم
پیاز خردكرده .....................................................1 عدد
هویج حلقهكرده ................................................1 عدد درشت
كرفس خردكرده................................................2 ساقه
پیازچهی خردكرده ...........................................2 ساقه
آرد...............................................................1 قاشق سوپخوری
آب مرغ ......................................................800 میلیلیتر
شیر..........................................................250 میلیلیتر (1 پیمانه)
گشنیز تازه برای تزئین..................................به میزان لازم
خامه برای تزئین...........................................50 گرم
روش تهیه
ابتدا در ظرف مناسبی، فیلهی اردك، آرد، گشنیز، نمك و فلفل را مخلوط سازید و از این مایه، كوفتهریزه درست كنید و كنار بگذارید. كره را در ظرف مناسب بریزید و روی اجاق قرار دهید تا گرم شود. آنگاه پیاز، هویج، كرفس و پیازچه را بیفزائید و كمی تفت دهید تا نرم و سبك شود. حالا آرد را به مواد اضافهكنید و كمی هم بزنید تا خامی آرد گرفته شود. سپس آب مرغ و شیر را به سوپ اضافه نمائید. در اواخر پخت، كوفتهریزهها را به سوپ بیفزائید. اینك سوپ را در ظرف مناسب بریزید و با خامه و گشنیز تازه بیارائید.