Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 15:10

2
آذر
سالاد برنج رنگی با فيله‌ی مرغ

سالاد برنج رنگی با فيله‌ی مرغ

طرز تهیه سالاد برنج رنگی با فيله‌ی مرغ

سالاد برنج رنگی با فيله‌ی مرغ

 

 

مواد لازم براي 4 نفر

برنج پخته.........................................400 گرم

انگور قرمز بي‌دانه ............................200 گرم

كرفس خردكرده..................................3 ساقه

گردوي بوداده و خردكرده....................60 گرم

كره................................................25 گرم

فيله‌ي مرغ...................................500 گرم

شاهي.......................................250 گرم

مواد لازم براي تهيه‌ي سس:

آبليمو .......................................125 ميلي‌ليتر (يك دوم پيمانه)

روغن زيتون................................125 ميلي‌ليتر (يك دوم پيمانه)

شكر...........................................1 قاشق سوپخوري

فلفل سياه براي تزئين ...................به ميزان لازم

رنگ خوراكي در صورت دلخواه.........به ميزان لازم

 

روش تهيه

ابتدا در ظرف مناسبي، برنج، انگور بي‌دانه، كرفس و گردو را با هم مخلوط سازيد و كنار بگذاريد. در تابه‌ي مناسبي، كره را روي حرارت آب كنيد و فيله‌ها را در آن تفت دهيد تا بپزند و كمي طلائي رنگ شوند. حالا در ظرف مناسبي، ابتدا شاهي را بريزيد، بعد روي آن مخلوط برنج را بيفزائيد و فيله‌هاي مرغ را روي مخلوط برنج قرار دهيد. اينك سس سالاد را اضافه نمائيد و با فلفل بيارائيد و ميل نمائيد.

روش تهيه‌ي سس: تمامي مواد سس را با هم مخلوط كنيد تا صاف و يكدست شود.

يادآوري: مي‌توانيد چند قطره رنگ خوراكي در آب جوش بريزيد و به برنج پخته بيفزائيد. در اين صورت، برنج رنگي خواهد شد.

 

نكته‌هاي خواندنی

انگور به كيمياي سعادت معروف است، زيرا از آلزايمر پيشگيري مي‌كند، خاصيت ضدسرطاني در سرطان‌هاي پروستات، كبد و ريه دارد. وقتي فردي دچار مسموميت ناشي از مصرف غذاهاي آلوده مي‌شود مي‌توان به او توصيه نمود كه يك ليوان آب انگور مصرف نمايد. انگورهاي قرمز متمايل به مشكي بسيار شيرين هستند و از ميزان انرژي بسيار بالايي نيز برخوردارند. انگورهاي رسيده داراي آنتي‌اكسيدان بيشتري نسبت به انگورهاي نسبتاً نارس هستند اين ميوه منبع عالي منيزيم و منبع خوب ويتامين C، پتاسيم و B6 مي‌باشد.

برچسب ها: زندگی آنلاین، اموزش اشپزی، سالاد برنج رنگی با فيله‌ی مرغ تعداد بازديد: 544 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز