برگر مرغ با سس آلبالو
مواد لازم برای 4 نفر
آلبالوی هسته گرفته..........................................100 گرم
آب پرتقال..........................................................50 میلیلیتر (یك چهارم پیمانه)
فلفل دلمهای قرمز خردكرده..................................یك چهارم یك عدد
شكر قهوهای...................................................40 گرم
گردوی خردكرده..............................................150 گرم
آب و پوست رندهكردهی لیمو................................1 عدد
پوست پرتقال رندهكرده.......................................1 قاشق چایخوری
نمك...............................................................یك چهارم قاشق سوپخوری
سینهی مرغ چرخكرده.......................................700 گرم
پنیر موزارلا.......................................................80 گرم
نمك................................................................1 قاشق چایخوری
پودر فلفل سیاه................................................یك دوم قاشق چایخوری
نان جو یا همبرگر ..............................................4 عدد
روش تهیه
ابتدا در قابلمهی مناسبی، آلبالو، آب پرتقال، فلفل دلمهای و شكر را بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا مواد بپزد و سس كمی غلیظ شود. حالا قابلمه را از روی اجاق بردارید و صبر كنید تا سُس سرد شود. سپس گردو، آب و پوست لیمو، پوست پرتقال و نمك را به سُس بیفزائید و كمی هم بزنید تا مخلوط شود. این سس را، به مدت یك هفته میتوانید در یخچال نگهدارید. اكنون سینهی مرغ را ورز دهید و به 4 قسمت مساوی تقسیم كنید و كنار بگذارید. پنیر را نیز 4 قسمت كنید. حالا هر قسمت از مرغ چرخكرده را در كف دست پهن كنید، نمك و فلفل بزنید، مقداری از پنیر داخل آن بگذارید و اطرافش را ببندید و به صورت برگر در آورید. آنگاه روی سینی گریل یا در روغن سرخ كنید و با نان و سس آلبالو میل كنید.