سوپ ورميشل
مواد لازم برای 4 نفر
روغن زیتون ....................................2 قاشق سوپخوری
ورمیشل ......................................50 گرم
پیاز خردكرده...................................1 عدد
سیر لهكرده ..................................1 حبه
سیبزمینی خردكرده.....................1 عدد
گوجهفرنگی.............................450 گرم
آبمرغ....................................900 میلیلیتر
شكر ........................................1 قاشق سوپخوری
نمك و فلفل.................................به میزان لازم
گشنیز خردكرده برای تزئین............به میزان لازم
پنیر پارمزان برای تزئین...............25 گرم
روش تهیه
ابتدا روغن زیتون را در تابهی مناسبی بریزید و روی اجاق قرار دهید تا گرم شود. آنگاه ورمیشل را در روغن تفت دهید تا طلائی رنگ شود. سپس ورمیشل را از روغن درآورید و كنار بگذارید. حال پیاز، سیر، سیبزمینی و گوجهفرنگی را درون دستگاه غذاساز بریزید و بصورت پوره در آورید. آنگاه مواد را درون تابه بریزید و به مدت 15 دقیقه روی حرارت قراردهید تا آبش بخار شود. حال آبمرغ و شكر را بیفزائید و صبر كنید تا سوپ غلیظ شود. در اواخر پخت، ورمیشل را بیفزائید و حرارت را ملایم كنید تا ورمیشل بپزد و سوپ آمادهی مصرف شود. اكنون سوپ را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید و با گشنیز تازه و پنیر، بیارائید.