Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 14:37

3
آبان
خورش مُطنجن

خورش  مُطنجن

طرز تهیه خورش مُطنجن

خورش  مُطنجن

 

 

مواد لازم برای 4 تا 6 نفر

 

 

پیازخردكرده....................................1 عدد

روغن............................................به میزان لازم

گوشت گوساله‌ی خردكرده ............500 گرم

سیر ............................................2 حبه

كره .........................................  20 تا 30 گرم

ماست سفت...............................2 پیمانه

زعفران حل‌كرده ..........................3 قاشق سوپخوری

خلال بادام.................................2 قاشق سوپخوری

نمك و فلفل..............................به میزان لازم

 

 

روش تهیه

 ابتدا یك عدد از پیازها را به صورت حلقه‌ای خردكنید و با كمی روغن تفت دهید. آن‌گاه گوشت را بیفزائید و تفت دهید. بعد با مقدار كمی آب، بگذارید بپزد، در حدی كه حدود 1 پیمانه از آب گوشت باقی بماند. حالا یك عدد پیاز باقیمانده را نیز خردكنید و با سیر و كره سرخ نمائید. ماست و زعفران را مخلوط سازید و همراه با پیاز و سیر سرخ شده، داخل قابلمه بریزید و شعله را خاموش كنید. اكنون خلال بادام، نمك و فلفل را به آن بیفزائید.

یادآوری1: این غذا را می‌توانید با برنج هم میل‌كنید، ولی در اصل با نان خورده می‌شود.

یادآوری 2: توجه داشته باشید كه پس از افزودن ماست به خورش آن را از روی حرارت بردارید.

برچسب ها: زندگی آنلاین، اموزش اشپزی، خورش مُطنجن تعداد بازديد: 459 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز