لقمههای طلائی مرغ
مواد لازم برای 40 عدد
فیلهی مرغ.....................................250 گرم
پیاز رندهكرده......................................1 عدد
سویاسس........................................2 قاشق چایخوری
سفیدهی تخم مرغ.............................1 عدد
آرد ذرت............................................1 قاشق چایخوری
نان سفید ورقهای..............................6 عدد
روغن برای سرخ كردن ......................به میزان لازم
مواد لازم برای تهیهی سس مخصوص:
آرد ذرت.........................................2 قاشق چایخوری
آبلیموی تازه..................................2 قاشق سوپخوری
سویاسس ...................................1 قاشق چایخوری
قرص عصارهی مرغ........................یكدوم عدد
آب.............................................یكدوم پیمانه
پیازچهی خرد كرده.........................چند ساقه
روش تهیه
فیلهی مرغ را چرخ كنید، در كاسهای بریزید، آنگاه پیاز، سویاسس، سفیدهی تخم مرغ و آرد ذرت را به آن بیفزائید و خوب مخلوط كنید. حالا اطراف نانها را ببرید و دور بریزید. سپس نانها را به مكعبهای 5 میلیمتری خرد كنید. اكنون با دست نمناك، هر بار یك قاشق چایخوری از مخلوط مرغ بردارید و به شكل توپ درآورید و در نانهای خرد كرده بغلتانید؛ به گونهای كه تمام سطح توپهای مرغی از نان پوشیده شود. سپس توپهای آماده را درون سینی بچینید، رویشان را بپوشانید و به مدت 30 دقیقه، در یخچال نگه دارید. اكنون آنها را در روغن فراوان سرخ كنید تا طلائی رنگ شوند. بعد همراه با سس میل نمائید.
روش تهیهی سس: آرد ذرت را در آبلیمو حل كنید، سویاسس را به آن بیفزائید، آنگاه قرص عصارهی مرغ را خرد كنید، و همراه با آب، به مخلوط بیفزائید. حالا آن را روی حرارت بگذارید تا بجوشد و كمی غلیظ شود. در پایان، پیازچه را اضافه كنید و پس از یك دقیقه جوشیدن، سس را از روی اجاق بردارید.