پای ماهی تن
مواد لازم برای 4 نفر
ماهی تن ............................یك قوطی
سس سفید.........................یكدوم پیمانه
كرهی آبكرده.......................30 گرم
تخممرغ ............................2-3 عدد
روش تهیه
ابتدا ماهی تن را در ظرفی بریزید و با سس سفید و كره مخلوط كنید تخممرغها را بیفزائید و مخلوط نمائید. اینك قالبها را چرب كنید. و از مایهی فراهمكرده، آنها را پر سازید و در فر(تاون) گرمكرده با دمای 180 درجهی سانتیگراد، به مدت 45 دقیقه بپزید. تا طلائی رنگ شود. اكنون پایها را در ظرف مناسبی بچینید و سر میز ببرید. یادآوری: برای تهیهی سس سفید؛ 25 گرم را در تابهی مناسبی آب كنید، آن گاه 25 گرم آرد را در آن تفت دهید. سپس 250 میلیلیتر شیر را به آن بیفزائید و مرتب هم بزنید تا سس غلیظ شود.