Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 14:48

10
مهر
سالاد قيفی

سالاد قيفی

طرز تهیه سالاد قيفی

سالاد قيفی

 

مواد لازم برای 4- 6 نفر

 

خمیر میل‌فوی ( هزارلا)......................500 گرم

تخم مرغ همزده .................................1عدد

سالاد الویه یا سالاد سبزی...................به میزان لازم

 

 

روش تهیه

 خمیر میل فوی را با وردنه، روی سطح آردپاشیده باز كنید. سپس خمیر را به صورت نوارهای باریكی برش بزنید اكنون دیواره‌ی بیرونی قیف‌های فلزی را آرد بپاشید و از قسمت پائین قیف، با همین نوارها سطح قیف‌ها را بپوشانید. اینك با برس روی خمیر را تخم مرغ بمالید.بعد آن‌ها را در سینی مخصوص فر بگذارید و در فر(تاون) گرم كرده با دمای 200 درجه‌ی سانتیگراد، قرار دهید تا برشته شوند. پس از سرد شدن، قیف‌های خمیری را به آرامی از قالب‌های فلزی جدا كنید و داخل آن‌ها را با سالاد پر ‌كنید.

 

برچسب ها: زندگی آنلاین، اموزش اشپزی، سالاد قيفی تعداد بازديد: 450 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز