سالاد قيفی
مواد لازم برای 4- 6 نفر
خمیر میلفوی ( هزارلا)......................500 گرم
تخم مرغ همزده .................................1عدد
سالاد الویه یا سالاد سبزی...................به میزان لازم
روش تهیه
خمیر میل فوی را با وردنه، روی سطح آردپاشیده باز كنید. سپس خمیر را به صورت نوارهای باریكی برش بزنید اكنون دیوارهی بیرونی قیفهای فلزی را آرد بپاشید و از قسمت پائین قیف، با همین نوارها سطح قیفها را بپوشانید. اینك با برس روی خمیر را تخم مرغ بمالید.بعد آنها را در سینی مخصوص فر بگذارید و در فر(تاون) گرم كرده با دمای 200 درجهی سانتیگراد، قرار دهید تا برشته شوند. پس از سرد شدن، قیفهای خمیری را به آرامی از قالبهای فلزی جدا كنید و داخل آنها را با سالاد پر كنید.