رولهای سوسيس
مواد لازم برای 4 نفر
خمیر میلفوی (هزارلا) 500 گرم
سوسیس انگشتی 100- 200 گرم
روش تهیه:
خمیر میلفوی را روی سطح آردپاشیده، باز كنید و به صورت مربعهای 5×5 درآورید و سوسیس را رویش بگذارید. بعد به صورت ضربدر، خمیر را روی هم قرار دهید و در فر(تاون) گرم شده با دمای 180 درجهی سانتیگراد، به مدت نیم ساعت قرار دهید تا خمیر، بپزد و كمی برشته شود. اكنون رولهای سوسیس را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بچینید.
یادآوری: روش تهیهی خمیر هزارلا در شمارهی 54 نشریه به چاپ رسیده است. همچنین میتوانید این خمیر را از فروشگاههای لوازم قنادی خریداری كنید.