كول بورك
مواد لازم برای 4 نفر
روغن مایع....................................2 قاشق سوپخوری
پیاز خردكرده ................................2 عدد (متوسط)
سینهی مرغ.................................2 عدد
قارچ........................................150 گرم
نمك، فلفل و رزماری......................1 قاشق چایخوری
پنیر موزارلا...............................100 گرم
تخممرغ......................................1 عدد
روغن مایع اضافی.........................4 قاشق سوپخوری
شیر......................................100 میلیلیتر
سیاهدانه...................................1 قاشق سوپخوری
خمیر یوفكا (فیلو).......................2 ورق
روش تهیه
درون تابهای روغن بریزید و پیاز را در آن تفت دهید. سپس سینهی مرغ را به شكل مكعبهای كوچك خردكنید و با پیاز تفت دهید. بعد قارچها را نازك ورقه كنید و به مرغ بیفزائید. آنگاه نمك، فلفل و رزماری را اضافه نمائید و حرارت را كم كنید تا مرغ، نرم شود و بپزد. اكنون ظرف را از روی حرارت بردارید و پنیر را به مواد قبل اضافه كنید. سپس تخممرغ، روغن مایع اضافی و شیر را درون كاسه بریزید و خوب هم بزنید و آماده كنار بگذارید. بعد خمیر را روی میز كار پهن سازید و از مواد آماده روی آن بریزید و رول كنید. حالا رولهای آماده را به اندازهی ظرف نسوز مورد نظرتان ببرید و كنار هم بچینید. آنگاه از مایهی تخممرغی، با برس روی خمیرها بمالید. سیاهدانه بپاشید و در فر(تاون) گرمشده با دمای 350 درجهی سانتیگراد، به مدت یك ساعت بپزید.