Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 15:06

11
شهریور
كول بورك

كول بورك

طرز تهیه كول بورك

كول بورك

 

مواد لازم برای 4 نفر

 

روغن مایع....................................2 قاشق سوپخوری

پیاز خردكرده ................................2 عدد (متوسط)

سینه‌ی مرغ.................................2 عدد

قارچ........................................150 گرم

نمك‌، فلفل و رزماری......................1 قاشق چایخوری

پنیر موزارلا...............................100 گرم

تخم‌مرغ......................................1 عدد

روغن مایع اضافی.........................4 قاشق سوپخوری

شیر......................................100 میلی‌لیتر

سیاه‌دانه...................................1 قاشق سوپخوری

خمیر یوفكا (فیلو).......................2 ورق

 

 

روش تهیه

 درون تابه‌ای روغن بریزید و پیاز را در آن تفت‌ دهید. سپس سینه‌ی مرغ را به شكل مكعب‌های كوچك خردكنید و با پیاز تفت دهید. بعد قارچ‌ها را نازك ورقه كنید و به مرغ بیفزائید. آن‌گاه نمك، فلفل و رزماری را اضافه نمائید و حرارت را كم كنید تا مرغ، نرم شود و بپزد. اكنون ظرف را از روی حرارت بردارید و پنیر را به مواد قبل اضافه كنید. سپس تخم‌مرغ، روغن مایع اضافی و شیر را درون كاسه بریزید و خوب هم بزنید و آماده كنار بگذارید. بعد خمیر را روی میز كار پهن سازید و از مواد آماده‌ روی آن بریزید و رول كنید. حالا رول‌های آماده را به اندازه‌ی ظرف نسوز مورد نظرتان ببرید و كنار هم بچینید. آن‌گاه از مایه‌ی تخم‌مرغی، با برس روی خمیرها بمالید. سیاه‌دانه بپاشید و در فر(تاون) گرم‌شده با دمای 350 درجه‌ی سانتیگراد، به مدت یك ساعت بپزید.

برچسب ها: زندگی آنلاین، اموزش اشپزی، كول بورك تعداد بازديد: 745 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز