رشته پلو با خرما
مواد لازم برای4- 6 نفر
برنج 600 گرم
گوشت چرخكرده 250 گرم
پیاز رندهكرده 1 عدد
نمك، فلفلسیاه و زیره 1 قاشق چایخوری
كشمش پلوئی 150 گرم
خرما یا رطب هستهگرفته 12 عدد
رشتهی پلوئی 250 گرم
زعفران 1 قاشق چایخوری
گلاب 1 قاشق سوپخوری
روش تهیه
برنج را با آب ولرم بشوئید و با كمی نمك بخیسانید. گوشت چرخكرده را با پیاز، نمك، فلفلسیاه و زیره ورز دهید تا چسبندگی پیدا كند. بعد به صورت كوفتههای ریز درآورید. كف تابه را نیز كمی چرب كنید و كوفتهریزهها را با حرارت ملایم تفت دهید تا بپزد. حالا كشمش را بیفزائید و كمی تفت دهید. سپس خرما را كمی تفت دهید و مواد را كنار بگذارید. اكنون قابلمهای را پر از آب كنید و پس از به جوش آمدن، برنج را اضافه نمائید و بگذارید برنج، باز و نرم شود. در آخر رشتهی پلوئی را به برنج در حال جوش بیفزائید. پس از چند جوش آن در آبكش بریزید و دم كنید. مقداری از پلو را- كه با زعفران و گلاب مخلوط كردهاید- به برنج اضافه كنید و بقیهی رشتهپلو را به شكل دلخواه در دیس بكشید و با زعفران، كشمش، خرما و گوشت، تزئین نمائید.