كَبسه لَحِم
مواد لازم برای 4 نفر:
برنج 400 گرم
كره 50 گرم
سیر حلقهای خردكرده 4-5 حبه
پیاز یك عدد (درشت)
راستهی برهی خردكرده 400 گرم
نمك، فلفل و ادویه به میزان لازم
روش تهیه:
ابتدا برنج را بخیسانید، و مطابق با دستورالعملهای گذشته آن را بپزید. و آنگاه كره را در تابهی مناسبی بریزید، روی اجاق آب كنید و سیر را در آن تفت دهید. سپس در قابلمهی مناسبی قدری روغن بریزید و پیاز را در آن تفت دهید تا نرم و سبك شود. حالا گوشت را بیفزائید و 5 دقیقه تفت دهید. اكنون نمك، فلفل، ادویه و به میزان لازم آب را بیفزائید و صبر كنید تا گوشت بپزد. اینك در دیس مناسبی قدری برنج بكشید، سیر و قطعات گوشت را رویش بگذارید و دوباره برنج بریزید. حالا كبسه لحم را با سیر سرخكرده تزئین كنید و میل نمائید.
یادآوری: میتوانید سیر را همراه برنج دم كنید.